| MeGeorGiAnna a întrebat:

Buna TPU; x Am o prietena careia i-a aparut par pe burta...parul ala este foarte inestetic si nu stie cum sa scape de el...se observa foarte tare pentru ca este negru. ce sa faca? ea m-a rugat sa o ajut dar nu stiu cumcrying ajutor ce sa ii spun ce sa foloseasca sa scape de acel par de pe burta apropo ea are 12 ani.

Răspuns Câştigător
| Dariana a răspuns:

O sfatuiesc sa nu se epileze, deoarece v. a creste mult mai mult par si va fi mai aspru, o sa arate oribil.Sincer,nu am incercat, dar am auzit ca apa oxigenata decoloreaza, sa.si puna pe o disc demachiant sau pe o bucata de vata si sa isi dea pe parul de pe burta, cred ca o sa se faca blond si atunci nu se va mai observa.
P. S:sa nu incercati si pe parul din cap, deoarece degradeaza foarte rau firul de par.happy
Multa bafta in continuare!happy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul in care nu stiai exista persoane care la varste fragede incepe sa le creasca parul pubian asa ca nu-i nici o grija sar pute ca fata respectiva sa ii vina termenu mai repede adi "inteleg fetele " asa ca nu nicio grija doar sa nu incerce so barbereasca cai bai mare