| pinkymouse09 a întrebat:

Buna TPU; x am o problema sad pe facebook, mi.a postat o prietena un link pe perete, iar eu am dat click sa vad ce este. (nu am stiut ca este un virus) si ma rog,, mi.a aratat o 'poza' de la o pagina funny pic sau ceva in gen. iarr in 'poza' aia. zicea asa: view the pic cam asa... am dat click. apoi. cand stau sa vad. downloadasem un ****. (scuzati expresia) am dat click pe el, a aparut o eroare. si eu cum sunt mai prostuta, am dat de trei ori ssi instalat de treii ori laughing) si acum, nu pot sa dau comentarii. imi apare un link. in loc de ce vreau sa scriu. sad sau mai rau. dau comentariu. si se inchide tot. ce pot face? sad ( nu prea sunt descurcareata cu astea. deci o 'explicare' mai usoara va rogg >:" si apropo. nu stiu ce am facut. si am downloadat un antivirus. si acum la bara de jos, apare un cerc portocaliu cu un semn alb de exclamatie in el laughing) si zice. de un fisier cred. (complicat). si la informatii : imposibil de curatat. Dau funda. sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca cel mai bine ar fi sa iti restartezi windowsu ( incearca sa pui pe cineva care se pricepe la asta). Daca ai ceva important in calculator, ii poti spune sa iti salveze in alt local disk, deoarece local disk C unde este tot va fi resetat. happy Si iti garantez ca va functiona. Sa nu uiti sa ii spui sa iti instaleze si un antivirus care sa mearga pe o perioada mai mare de timp, si sa nu expire. Incearca avira, dar sa il ia dupa un site de unde nu il cumperi ( mai exact daca se poate de hackeri ) deoarece daca il va lua dupa un simplu site dupa google, are toate sansele sa nu functioneze. happy Sper ca te-am ajutat. Intre timp, pana iti restartezi windowsul, nu stiu imi dau si eu cu parerea, Incearca sa dezinstalezi acel anitivirus, instaleazal unul dupa net... oarecare laughing si incearca sa instalezi alt internet, de exemplu daca ai mozilla firefox, instaleaza google chrome poate va functiona. Eh, sper ca te-am ajutat. Succes!

0 răspunsuri: