| Andrewtz a întrebat:

Buna TPU love struck. Am si eu o tema cu titlu " Ce ati vrea sa schimbati in vacanta " si chiar nu stiu ce sa scriu. Voi ce ati vrea sa schimbati. Ce-l mai bun raspuns funda :X:*

Răspuns Câştigător
| Bogdanys a răspuns:

Pai vacanta asta am stat acasa cu familia. Dar eu as fi vrut sa merg intr-o vacanta la ski sau poate o excursie nu stiu dar pacat ca poimine incepe scoala.

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Într-un text de trei rînduri, cu 35 de cuvinte, ai CINCI greșeli de ortografie.
Aceasta ar trebui să fie preocuparea ta de a schimba.

| Keyko a răspuns:

Eu as vrea sa mi se schimbe niste profesori.laughing
tu poti sa scrii ca ai vrea sa iti schimbi modul cum gandesti:sa citesti carti care sa iti permita sa cunosti putin din toate subiectele foarte importante in ziua de azi cum ar fi politica si o mai buna functionare a statului. poti sa spui ca vrei sa te pui la curent cu facultatea pe care ai dorii sa o urmezi sau profilul de liceu pe care sa il faci. poti spune:''In aceasta vacanta m-am gandit sa imi schimb mentalitatea intrand in lumea adultiilor ticsita cu probleme atat financiare cat si sociale.Desi am doar... ani as vrea sa am puterea sa schimb (legea educatiei, sa gasesc moduri prin care sa opresc incalzirea globala etc.)... " la final poti scrie :"intr-un timp foarte scurt as vrea sa schimb lumea, dar din pacate nu am puterea financiara pe care mi-o doresc.asa ca tot ce trebuie sa fac este sa astept momentul oportun pentru a arata lumii ca nu sunt o persoana mediocra, ca cu putin ajutor pot schimba lumea."
nu iti spun ce sa scrii dar ai da dovada de inteligenta si maturitate daca ai scrie asta.