Buna
Si ti-as pune intrebari multee da` stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "..." puncte, puncte
♠ Zambeste celor ce te urasc,sa simta ura ta,zambeste celor ce te iubesc…sa simta dragostea ta,iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesti te vor trada,zambeste-le,sa simta indiferenta ta. ♠
invat sa plang fara lacrimi,sa admir cu masca indiferentei pe chip,sa sufar razand de fericire,am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!
Pun punct.Mă trezesc.Termin cu visele. Termin cu ce’am rămas. Şterg amintirile. Închei capitolul din istoria noastră!
sa iert? tot timpul sa uit? niciodata! x(
Poate nu te doare,nu ma mira, cu sufletul tau, vorbesti in sila
AI PLECAT SI MA-AI LASAT SINGURA CU LUMEA ASTA REA CARE TE VREA AI PLECAT SI NU AI SPUS MACAR UN CUVANT
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
falsa"-doar cu unii."ignoranta"-cand nu vreau sa vb cu u..."te urasc"-mi-ai dat motive "te deranjez"-iarta-ma nu-mi pasa."totusi "vrei sa fim prieteni"- demonstreaza ca meriti
Acum pot s`ascund fiecare lacrima ce`mi cade Pt`ca am crescut... Cica acum sunt mare... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare
Niciodata nu ai inteles cate am facut pentru tine Nu ma mai uit in urma:-J O sa`mi fie bine
''Invata sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima.Nu`s asa de buna de pus in rama.Dar n-am regrete.Stii,refuz sa cred ca sunt o drama.''
Poate n.am aratat ce simt, imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme toate visele se fac scrum,a fost un episod frumos, asa ai zis si tu,insa prezentu-i cam dureros, nu poti spune NU.""
Esti ranit de oameni pentru care ti-ai da viata..
N-am stiut Ca toate lucrurile bune sunt doar bune la-nceput Nu, nu, nu, N-am stiut Ca dragostea o pretuim numai atunci cand a trecut N-am stiut Ca fericirea nu se cumpara, cu toate ca am vrut.
Mandria ti-a ramas cea mai mare avere, zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere
Dabea astept ziua`n care vei veni, plangand la mine spunandu`mi: Iarta-ma! Iar Eu iti voi spune : Sa te ierte Ea. Tu pentru mine ai fost doar o Eroare Pa
stiu.vad viata ca pe un joc, sunt pasionata mereu de PRIMUL LOC [ ]
Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar spune-i ca ti-am spus toate astea printre lacrimi
Auzi, n`am inima de piatra.Nu esti primul care pleaca.Dar`esti primul care`as vrea`ntr`o zi sa se intoarca
M’ai lasat p mine pentru ea.N’am sa te iert in viata mea.
? Ce te face sa crezi ca el era "The one"? Ai crezut ca stai o viata? Dar n-a trecut un an? Ai pus prea mult suflet? Nu-ti face corectie!? N-ai gresit cu nimic? Deci ia-o ca pe o lectie!?
• Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss dar acum eu sunt.ce`a cu telefonul` inchiss •
Cne a fost la rauu` si la bine, trup sh suflet pentru tine? Cne te-a iubit mereuu`, cine alta, decat eu
""Makar ea e singura care POATE s t iubeaska si dupa cat a plansNU POATE s t uraska""
•Nu mi-e dor de tine, să stii. Îmi lipseşte doar cel care credeam că eşti!:]
Candva ti-am spus: " In momentul in care te voi ierta inseamna ca te-am scos din inima mea!"...Acum iti spun doar atat: "Te-am iertat!"
[ O sperantzaa! ] Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca!
Mă`ntreb şi`acum,, Asta e ce mi-am dorit?
->…Imi spun : "Nu-mi pasa!" cand poate ma doare, inima-mi plange dar eu rad mai tare
Si e normal să fiu aşa cand de la cei dragi, in loc de sfaturi auzeam -> Treaba ta ce faci.
ღ `♥. şi daca lui ηu`i pasă. miє de Cє mi-ar păsa... ♥`
m-am racit de tine si numai imi pasa.ce o sa faci de maine ca eu am alta viata.
asa e mai bine te rog sa ma crezi. uita-ma pe mine chiar de ai sa pierzi…
->Poate daca eram indiferenta Raul se schimba si eu deveneam ABSENTA Insa imi place sa plec si sa vin...Atunci cand te astepti mai putin!:X
Pentru mine au contat acele momente cand fara sa vrei m-ai facut fericita...
->Daca taci...lumea te va lua de fraiera. iar daca le zici pe fata vor spune ca esti figuranta si ca te`ai schimbat.
♥. ii curg Lacrimi pe Obraji `. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj! Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza! :*
♥. Adu'ti aminte, intotdeauna ai fost artist la cuvinte si le strang sa ti le'ntorc, fara sa intorc tot ce a fost caci m-am intors de 2 ori si am inteles ca n-are rost!
♥. El a fost d vina ca de fiecare data.Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata.Ti.a promis...stiu! Te.a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!
Tu m-ai ranit mereu, deloc nu ti-a pasat.te-ai gandit doar la tine, eu nici n-am existat.
Dar văd că n.a contat? i timpul trece, acum normal că văd totul la rece!
am crezut in vorbe false si am dat`o `n bara. pot sa promit ca nu o sa fiu aceiasi si a2a oara
Da pur si simplu n`ai ce face.La fel ca timpu care trece, nu se mai intoarce!
incepi sa-mi spui "s-a terminat" si acum regreti ca ai plecat
Nu lupta pentru cineva care nu iti da motive sa o faci
Sper ca te-am ajutat cat de cat
I swear, I don*t care!(ăsta este dintr-o melodie). Altele nu știu... Încearcă mai bine pe citatepedia.ro! Este foarte bun site-ul! Îl folosesc foarte des. Caută citate de Valeriu Butulescu: sunt foarte amuzante, cinice...
Sper că te-am ajutat! Peace.
anonim_4396 întreabă: