| Afgshhakakl a întrebat:

:X... Aveti idei de statusuri pentru fete geloase, care te urask pentru ca esti mai buna de cat ele la orice... Dau fundita pentru cel mai bun status!

Răspuns Câştigător
| Mixii a răspuns:

Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit

Precum urmele de ruj pe fete de perna, unele lucruri in viata sunt de neuitat. Precum dragoste, pierdere, minciuni şi noi, unele lucruri în viaţă sunt de necontestat

fa. ti o lume a ta care sa te reprezinte

Nu trebuia să mă întorc să văd cine era - era o voce pe care aş fi recunoscut-o oriunde - aş fi recunoscut-o şi i-aş fi răspuns indiferent dacă eram trează sau adormită. sau chiar moartă, pariez. Vocea pentru care aş trece prin foc, sau, mai puţin dramatic, aş trece

Era vocea lui, aveam o grijă incredibilă să nu-i rostesc numele nici măcar în gând, şi am fost surprinsă că la auzul ei nu am căzut în genunchi, şi nici nu m-am tăvălit pe jos din cauza durerii provocate de pierderea lui. Dar nu simţeam nicio durere, absolut nimic

El trece cu vederea, el ma`ntelege ca om şi doar el imi poate simţi tristeţea la telefon!

Ne.am indragostit ca drau, tu de mine eu de altul

Esti vai de steaua ta si zici ca faci istorie, pupa-ma in cur sa te umplu de glorie!

2 răspunsuri:
| RoseNightmare a răspuns:

Complimentele tale nu ma ridica! criticile nu ma coboara! sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu! nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot! sunt ceea ce sunt! iar daca nu`ti convine nu ma plang

Lasa’ma cu textele…ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut…. si daca nu a fost asa. a fost pentru.ca n’am vrut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce **** dai?

Întrebări similare