anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

love struck Deci, particip la balul bobocilor, deocamdata nu s`a stabilit data, debea azi am facut perechile si prima repetitie o sa fie vineri. As avea mai multe intrebari de pus, si va rog sa`mi raspundeti cat mai serios posibil big grin puppy dog eyes

1. * Coregrafia, dansul o sa trebuiasca sa le facem noi bobocii singuri!? sau o sa fim ajutati la repetitii de cei de a 11-a sau a 12-a? Adica sa ne ajute ei cu miscarile, muzica etc etc

2. Dati`mi cateva idei mai concrete asa(mai pe intelesul meu laughing ) despre prima proba si aceea de prezentare. Cam ce ar trebui sa scriu, cum ar trebui sa ma exprim, sau nu stiu :-ss (sunt foarte stresata cu asta). La noi o sa se faca sub forma unei "prezentari de moda" adica o sa vina fiecare pe scena pe o melodie iar prezentatorii o sa citeasca prezentarile facute de noi si de aceea vreau niste idei de ceva frumos si diferit daca se poate puppy dog eyes :X

3. Cateva idei despre ce as putea face la proba libera!:-ss Mi`e foarte fricaaalaughing))) pentru ca nu am nicio idee de ce se face sau ce as putea eu sa fac...

4. Ce alte probe mai sunt.thinking

si 5. Cum ar trebui sa ma imbrac? Am inteles ca find mai multe probe o sa trebuiasca sa ma schimb in mai multe feluri. Dar as vrea sa stiu de exemplu o rochita scurtusa asa frumoasa love struck pentru thinking vals sau altceva? Si pentru dansurile normale si celelalte probe?

Off stiu ca cer cam multe dar sunt foarte emotionata, nu am nicio idee despre ce se va face si ce va fi si de aceea am nevoie de ajutor de la fostii bobocei love strucklove struck puppy dog eyes puppy dog eyes
CAM ATAT! big grin >:"

Multumesc Anticipat! love struck kiss

1 răspuns:
| Deea22 a răspuns:

1) da o sa va ajute
2)buna ziua! sunt Ariana... si astazi o sa va prezint un stil gen elegand (sau depinde ce gen de imbracaminte prezinti) :*
3)poti scrie o compunere despre ce ti sa intampat in anii anteriori
4)scuze dar nnnu stiu eu sunt mai mica
5)eu zic sa iti ei o roche csurta si depinde ce probe mai ai. daca ai si dans vals sa iti iei si o roche lunga :X
Sper ca ti-am fost de ajutor