| pinkqueen98 a întrebat:

Buna TPUlove struck...Intrebarea mea este : Asteptati iarnalove struck? De ce? si cum faceti sa o aduceti mai aproape de voi?[eu o astept ft mult si cand vrea sa fiu mai aproape de ea ma uit la n film de craciunlove struck]pupicikiss![funda celui mai frumos raspunslove struck]

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ehm colinde?, muzica de craciun?
Nop nu e stilu meu
Insa ador iarna, frigul acela de dimineata.
Sa iesi afara barbierit si sa iti taie frigul fata:X sa simti cum iti crapa obrazullaughing)
Sa fie acea tuica calda de la bunicu de la tara=)

| TinkerbellM a răspuns:

Pai dupa o vara calduroasa, toti asteptam cu nerabdare iarna, dar din pacate nu putem sa o aducem mai repede. Dar iti poti aduce iarna in suflet ascultand melodii de craciun, cantand melodii de craciun si daca te uiti la filme cu zapada si tot ce semnifica iarna. Si eu o astept, dar asa incerc sa mi-o aduc in suflet.:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aștept iarna doar pentru că-mi este dor de zăpadă. Când vreau să fiu mai aproape de ea...iau niște gheață de la frigider?laughing. Oricum, mai e puțin și vine, deci nu-ți face griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador iarnaa,sa ma scol de dimineata in pijamale si sa ma tavalesc in zapada,sa ma bat cu bulgarii de zapada,filme de craciun,colinde,ninsoarea si vine Mosu'! stai in casa cu familia, iarna e cel mai frumos anotimp, il ador! apropo nu inteleg de ce astora de 15-16 ani le este rusine sa mearga la colindat, eu merg chiar daca sunt mare, ma duc cu prietenii mei!