Sincer, daca va cunoasteti de mult timp nu ai avea de ce sa iti fie teama! Daca el se comporta frumos cu tine si-ti face complimente este clar ca, intre voi exista ceva! Nu ezita si incearca sa vorbesti cu el despre acest subiect, si incearca sa fi cat de sincera poti pentru ca acest lucru baietii apreciaza foarte mult!
Pur si simpulu ii scrii pentru ca daca vrei sa fii cu el trebuie. nu risti nu castigi. haide mai cu curaj
Nu trebuie sa eu zici direct. Ia-o pe ocolite frumos... Tu cum stai cu viata sentimentala? sau Mi-ar placea mult cineva asa ca tine... sau Crezi ca ar fi vreo sansa sa ajungem impreuna?
Sper ca te-am ajutat...
Buna! fa si tu ca mine. intreaba-l pe mess daca nu poti face to face dau ii poti da un mesaj in care ii poti marturisi ce simti . apoi lucrurile vin de la sine. :* bafta >
Buna Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el,sa lasi rusinea deoparte ca nu pierzi nimic, dimpotriva, poti castiga multe
Ii poti spune ca simti ceva special pentru el si ca ai vrea sa incercati sa fiti mai mult decat simpli prieteni.nu e foarte direct
ps.eu sunt aproape in aceeasi situatie dar nu ma simt in stare sa ii zic
bine, e putin aiurea ca el are prietenaaa
Buna...te duci langa el si il intrebi mai intai ce face.si dupa zii ca ai sa-i pui o intrebare...si intreaba-l daca vrea sa fie cu tine.Eu asa am procedat cu un baiat
>