1.Sunt o fata rasfatata, asta sti prea bine, dar fata asta rasfatata te iubeste doar pe tine
2. Esti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste[... EjtI luNa care IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa care PT. mINe StraluceSthe[:X][:*]
3.❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti❤❤Te iubesc❤
4. Đącą cinevą iti spune Tє ¥µbєsc, są`i spui ca minte. cąci iubireą nu se spune ci se simte...•
5. Poarta`te frumos cu ea. E prea mica si nu stie ce vrea. Spune`i `Da` cand ea spune `Nu`. Cand zambeste Zambeste`i si tu. Cand greseste nu o certa pentru ca`i mica si nu stie ce vreaaa.
6.>aM sa fiu acolo cand lumea e ImpoTriva ta, am sa fiu acolo sa t pot ridica, am sa fiu acolo sa te fac sa simti dragostea mea pentru ca acolo... E iNima mea!
7.Fiecare lucru are vremea potrivita si fiecare varsta are nebunia ei de`o clipa
8.~vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x~
9.
Ce tot le pasa pe cine iubesc?! Ce tot le pasa cu cine vorbesc? De ce imi spun cum sa traiesc? E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cum sa-ti vorbesc.E TREABA MEA!
10.StIu Sa Mint FrUmOs…Sa UrAsC dUiOs…Sa ZaMbEsC pErFiD…sTiU sa dErNjEz…sTiU Sa TrAdEz…Dar mai PrEsUs De ToAtE…sTiU sa iUbEsC…
andraucv_3202 întreabă: