La bac la filologie se da teza la romana, latina, istorie sau geogragfie(la alegere) si o limba la alegere din cate stiam.Si la filologie nu scapii de mate, chimie sau fizica, biologie se amesteca intr-o materie numita,, stiinte" ca sa zic asa.Se face mai putin fata de mate-info.Si nu cred ca e prea tarziu sa te razgandesti
Deci și eu m-am mutat la filo și crede-mă poți să recuperezi foarte repede materia, dar îți recomand să te muți în același liceu și app cred că vei da diferențe doar la latină, desen, muzică și la BAC o să dai lb română-Istorie și apoi ai de ales dintre geogra,sociologie,filozofie,economie, logică, psihologie. Multă baftă dacă vrei să te muți
Deci și eu m-am mutat la filo și crede-mă poți să recuperezi foarte repede materia, dar îți recomand să te muți în același liceu și app cred că vei da diferențe doar la latină, desen, muzică și la BAC o să dai lb română-Istorie și apoi ai de ales dintre geogra,sociologie,filozofie,economie, logică, psihologie.
Mai nou nu se mai dă latină, la a2a probă dai istorie OBLIGATORIU și la a3a ai de ales între geogra,sociologie,economie, logică, psihologie sau filozofie; limba străină o dai doar la competențe