| cristina97665 a întrebat:

Buna TPUlove struck. Sunt cls a 10a la stiinte ale naturii si as vrea sa ma mut la filologie pentru ca am probleme la chimie mate si fizica iar la filo nu se fac aceste materii happy ce spuneti este prea tarziu :-s eu cred ca mai bine mai tarziu decat niciodata voi ce parere aveti ? Credeti ca pot recupera materia si la ce sa da bac la filo exact eu stiu ca la romana engleza ist/geogra si ? thinking dau funda.:*

Răspuns Câştigător
| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a răspuns:

La bac la filologie se da teza la romana, latina, istorie sau geogragfie(la alegere) si o limba la alegere din cate stiam.Si la filologie nu scapii de mate, chimie sau fizica, biologie se amesteca intr-o materie numita,, stiinte" ca sa zic asa.Se face mai putin fata de mate-info.Si nu cred ca e prea tarziu sa te razgandesti

4 răspunsuri:
| Husicel a răspuns:

Deci și eu m-am mutat la filo și crede-mă poți să recuperezi foarte repede materia, dar îți recomand să te muți în același liceu și app cred că vei da diferențe doar la latină, desen, muzică și la BAC o să dai lb română-Istorie și apoi ai de ales dintre geogra,sociologie,filozofie,economie, logică, psihologie. Multă baftă dacă vrei să te muți

| Husicel a răspuns:

Deci și eu m-am mutat la filo și crede-mă poți să recuperezi foarte repede materia, dar îți recomand să te muți în același liceu și app cred că vei da diferențe doar la latină, desen, muzică și la BAC o să dai lb română-Istorie și apoi ai de ales dintre geogra,sociologie,filozofie,economie, logică, psihologie.

| Husicel a răspuns:

Mai nou nu se mai dă latină, la a2a probă dai istorie OBLIGATORIU și la a3a ai de ales între geogra,sociologie,economie, logică, psihologie sau filozofie; limba străină o dai doar la competențe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se da la istorie,romana scris oral,sociologie/economie, geografie, filosfie alegere si tic si engleza oral