| Andre_7229 a întrebat:

Buna TPUlove struckwinking. sunt noua pe site si as vrea sa stiu si eu cum sa tratez o situatie mai complicata. My bff este o fata, sa spunem populara, are mai multe prietene, dar pe care nu da doi bani. Intotdeauna cand trebuie sa iesim afara ma cheama pe mine ca sa ma aiba ca "acoperire"(ii spune mamei ei ca este cu mine si o lasa afara). Mama mea de obicei nu poate suporta sa o vada in fata ochilor.Eu nu mai vreau sa am nicio legatura cu ea, dar aceasta incearca sa ia legatura cu mine in orice fel. Acum vad ca are poza cu alta si acea fata cu ea. Se cred cele mai bune prieteneoh go on doar pentru. a-mi arata mie ca ea poate sa iasa pe afar si fara mine. Pur si simplu nu mai am cu cine sa ies afara. Vreau sa am si eu o prietena cu care sa vorbesc despre orice si oricine, dar vad ca in ziua de azi nu se mai da nicio valoare prieteniei.Am mai avut o tentativa de a ma imprietenii cu o alta fata, dar si aceasta mi. a demonstrat ca este la fel ca si cea de mai sus.Imi pare rau daca v-am plictisit cu povestea mea dar pur si simplu nu am cui sa ma descarc rolling eyes.

Răspuns Câştigător
| roooxy_5474 a răspuns:

Sincera sa fiu.te inteleg.si eu am probleme cu prietenele pentru simplu fapt ca am descoperit ca sunt niste profitoare si le urasc pentru asta.acum cea mai buna prietene a mea este mama.ea nu ma tradat niciodata.in situatia ta.nu trebuie neaparat sa-ti cauti prieteni pentru simplu fapt ca ai ramas fara.incearca si u sa fii ''POPULARA'' ijncearca sa cauti respectul celorlalti si cu siguranta va fi bine...
PS: is in aceeasi situatie ba chiar mai grava. toate trebuie sa se rezolve!
si asa m-am descarcat si eu tongue:*:*:*:*

1 răspuns:
| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Chiar nu m`ai plictisit.Imi pare rau pentru tine.Sincer nu stiu ce poti face in privinta asta. Fata de care ziceai tu ca ti-a fost bff e o prefacuta si o idioata daca nu te stie aprecia si umbla cu altele de doi lei.Imi pare rau pentru tine.Cred ca stiu prin ce treci.