| xRoocsyy a întrebat:

Buna TPU love struck VA ROG AM NEVOIE DE RASPUNSURI. Aseara am dormit la prietena mea cea mai buna. Am stat,am vorbit, ne-am jucat. Dar a aparut intrebarea tipica : " De cine-ti place? " I-am spus ca de un coleg din clasa ( il stie ). Si ea mi-a zis : " DA? Si el cred ca te place.. Adica logic ca te place : doar esti frumoasa si desteapta. Zau, adica eu stau des cu sora lui si asa am auzit." Zau asa! Eu sunt retrasa, timida si deloc populara la scoala. De ce m-ar placea cel mai dragut din clasa? Am crezut ca nu-i adevarat. Si ea a zis : Nu zau?! Punem pariu?. Pe asta n-am inteles-o. Adica voi ce credeti? Ca ma place? Sau e doar o inventie a prietenei mele ca sa ma faca sa ma simt mai bine?! Apropo... am stat cu el in banca, vorbim in ore si mereu ma face sa zambesc ( asa facand caterinca oh go on ). Dar nimic mai mult...

8 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Poate ca nu vrea sa arate ca te place, poate are o strategie.Incearca sa te apropii mai mult de el si vezi ce reactie are.Bafta!:*

| Almássy a răspuns:

Probabil draga:* daca esti draguta cu el da happy

| Patricia96 a răspuns:

Da se poate..cand eram in generala si o prietena imi spunea ca ii place de x si eu mai minteam spunan-d ca si el o place
doar s-o fac mai increzatoare in sinebatting eyelashes
Nu stiu ..vezi si tu cum merg lucrurile in viitor!
Dar se poate sa fie si adevarat ce a spus ea

| Pauliici a răspuns:

Eu zic sa nu ai incredere deplina in ceea ce a zis prietena ta big grin. Se poate sa fie adevarat,dar se poate si sa fi mintit.
Ar fi bine sa te apropii putin mai mult de el, sa incepi cu inceputul, sa nu`i arati asa din prima ca`l placi, pe parcurs. happy I`ai putea cere id`ul sau numarul de telefon si vorbiti prin mesaje... dupa ce te acomodezi ii poti spune ca il placi, dar face2face,nu prin mesaje. big grin Sper sa te ajute. happy Fii mai increzatoare, si sa nu crezi ca tot ce zboara se mananca happy.
Succes! :*

| crina_1119 a răspuns:

De ce nu vorbesti cu el? Incearca sa "profiti" un pic de sora lui [nu in sensul rau] ca sa te apropii mai mult de el...sa afli mai multe despre el, sa vezi ce ii place, ce nu ii place si asa vezi daca va potriviti si apoi incerci sa te apropii cat mai mult. daca intr-adevar te place te place pentru ceea ce esti pentru ca pentru el nu conteaza ca nu esti populara [majoritatea fetelor populare se cred super sexy si frumoase si altele si banuiesc ca lui nu-i place asttfel de comportament]. Incearca sa fii tu, naturala si sa te mentii asa...asta cred ca e lucrul care il atrage cel mai mult. bafta. happy funda?

| xRoocsyy explică (pentru crina_1119):

A fost impreuna cu multe fete de genul "piti". Si nu stiu... daca vorbesc cu sora lui mi-e sa nu-i spuna. Mi-e cam rusine. Nu i-am mai spus nimaniu ca-l plac.

| nykoko a răspuns (pentru xRoocsyy):

Nu conteaza vorbeste cu sora lui..si indiferent daca ii va spune sau nu ..tot trebuie sa alfle ca il placi pentru ca probabil si el te plece dar nu are curajul sa ti-o spuna si poate se gandeste ca uh nu il placi de aceea nu vine el la tine sa-ti spuna ca te place de teama.Iar in legatura cu prietena ta nu stiu ce sa zic. Oricum succes in ce vei facekiss

| crina_1119 a răspuns (pentru xRoocsyy):

Pai oricum intr-un final va afla. si parca e mai usor pentru tine ca esti timida sa ii spuna sorsa decat sa ii spui tu.