Te iubea fraiere! Chiar te'a iubit candva Priveste'o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, tot ce'si dOreste e sa pOata sa uite
De ce ai lasat`o fraiere sa plece? te iubea.
Aveam caractere...imbibate`n orgoliu De asta acum momentelor de vis le purtam doliu.
Baby nu te mai stresa... Fiindca nu ma poti avea... Nu vreau sa te enervez, Dar chiar n-am sa cedez
iubeste`O Nu`mi pasa! Pastreaz`O Nu`mi pasa! Iar p mne.Priveste`ma si LINGETE PE BOT!
-chiar daca el nu te mai suna sau nu iti mai spune pe strada buna...ai prieteni care te suna si iti spun "fata esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna.
-De ce nu pleci cand te alung? DE ce ma astepti si nu ajung? pentru. ca fara mine nu poti sa respiri!
-spui PUNC...dar nu se termina niciodata pentru. ca te atrage ca nici o alta fata![:X]
- Vrei seenzatii tari? PACAT ai vise prea mari
- o femeie o cuceresti usor dar o pastrezi greu!
-am plans...am ras impreuna poate sa fie lumea rea sau buna vom fi mereu impreuna
-fericirea te face dulce
-cred ca imi trebuie un danonino
-invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare
-prea tarziu pentru. regrete pentru lacrimi viata merge inainte cu sau fara prea multe cuvinte
-Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu big grin
-plangi ca te-a ranit.plangi ca te doare.dar razi ca o sa ii para rau dupa aia.
-Am Invatat Ca Nu Poti FaCe Pe CiNeVa Sa Te IuBeAsKaToT cE poti fAcE eStE sa fIi O pErSoAnA iUbItA.ReStUl...DePiNdE de cEiLaLtI
-Te iubesc enorm Te iubesc cand dorm Te iubesc in vis Te iubesc in scris Te iubesc in plans Te iubesc in ras Te iubesc in mers Te iubesc cand cresc Te iubesc mereu Pe cuvantul meu.
I hate the angels, I hate the sun, I hate the world, I hate this fu*kin' life, but I LOVE YOU!
Friends are forever, boys are whatever! oh go on
Va veni o data vremea cand in urma vei privi. ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!"
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Daca crezi in vise.atunci vei dormi toata viata.crying
Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!
Cel mai trist este sa te indragostesti d baiatul p care il iubeste cea mai buna prietena a ta, stiind ca n-ai nicio sansa, dar asta-i dragostea nu te poti abtine, e dureros sa stii ca nu -l poti avea. Doare, trece. Trece oare? Doare si nu trece...
foaie verde puisor, tu dai BUZZ, eu dau ignor!
Please try again never.
Dumnezeu a dat din cap şi a iesit rock-ul.A dat din mana şi a iesit rap-ul.A început să danseze şi a iesit house-ul si dance-ul. La sfârsit s-a pişat şi a iesit maneaua!
anonim_4396 întreabă:
Pinga întreabă: