| PureCherry a întrebat:

love strucklove struck
Sper sa va placa la ce m-am ganditbig grin. Sa zicem ca iesiti de la scoala sau de la magazin, si din intamplare observati pe strada un baiat va apropiati si vedeti ca este renumitul Justin Bieber, presupunem ca nu este asaltat de fanii lui pentru ca daca ar fi nu va-ti lasa calcat/a in picioaretongue
Cum ati reactiona sau ce ia-ti face?happy Succes ceea mai nastrusnica idee primeste Fundita!

Răspuns Câştigător
| iza03zu a răspuns:

Poi cred ca ia-s spune sa se arunce de pe bloc...asa o sa faca planeta fericita si nu o sa mai polueze site-urile cu tampeniile lui...Parerea mea te pup:*:*

7 răspunsuri:
| Ada11 a răspuns:

Pai, sincer, eu i-as spune ceva de genul: "Bai nebunule, m-am saturat de tine si de faima ta. Esti un superficial si jumatate. Daca macar tu ai fi scris melodiile, ar fi mers dar faci faima pe baza unor alte persoane. Esti un prefacut si jumatate si, acu, te rog sa pleci din fata mea..."rolling on the floorrolling on the floor.
Il urasc pe Biberon, asa ca de ce i-as cere un autograf sau altceva?
Pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La`s scuipa

| Fllorentina a răspuns:

Incer cu nimic...raised eyebrows
mie nu mi se pare frumos. Imi plac doar 2 melodii de a lui. deci nu miar pasabig grin

| lavyBandB a răspuns:

Sincer...as merge mai departe linistita, ca pentru mine el e un nimenihappyChiar nu ma pasioneaza ce facestraight face

| Anduciu a răspuns:

As trece pe langa el.As intoarce capul, i-as da un cot sora-mii si i-as spune "Baaa, ala era Justin Bieber!". Apoi as merge mai departe.

| Jessica a răspuns:

Ce e asa mare chestie? Mie sincer nu imi place JB

| pwp a răspuns:

Eu nu sunt fana lui, nu prea il suport, dar sincer, daca l-as vedea pe strada i-as cere un autograf si as face o poza cu el big grin

bye-bye