| anoni1060 a întrebat:

TPU! Ziceti-mi si mie ceva.Sa va povestesc mai pe scurt.In tabara mai era o clasa de la Galati, si la toate fetele din clasa mea(inclusiv mie) ne placea deun baiat super dragut.Eu i-am luat id-ul. Mi-a zis ca in Septembrie o sa se mute in acelasi oras cu mine(Constanta). As vrea sa-mi spuneti cum sa il intreb daca ma place si el pe mine, fiindca eu i-am spus ca mie imi place de el. Funda +folositor la cel mai bun raspuns si decat vot la celelalte.

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Pai ar trebui sa mai vorbesti cu el pe mess, sa comunicati mai des, sa-l intrebi chestii mai personale de ex. daca are prietena de ce s-a despartit de ea, etc.
Nu te poate placea asa din prima, doar daca s-a indragostit de tine in timpul taberei, desi nu cred ca ati fost foarte ''apropiati''.

Intreaba-l pe mess ceva de genul '' sincer, tu simti ceva pentru mine? '' pentru ca daca nu te place deloc, nu mai are rost sa insisti tu spunandu'i ca iti place de el etc, pentru ca nu o sa ii pese.

Si nu te combina cu el din prima, pentru ca poate iti zice ca te place asa la misto, in gandul lui '' uite o fata care ma place ia sa imi bat eu joc de ea''.
Incearca sa-ti dai si tu seama daca te place dupa felul cum vorbeste cu tine, daca se baga si el in seama pe mess, nu numai tu.
Daca pune emoticoane cand terminati conversatia gen ''love struck'', '':*'', te pup, ai grija de tine etc.
:p

Mult succes!

3 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Discută cu el despre mutarea în Constanţa,o să'ţi dai tu seama,în funcţie de cum decurge conversaţia dacă te place sau nu. Acum,nu te pot ajuat cu o întrebare,pentru că nu ştii niciodată ce replici vor urma,sau ce va spune el. Încearcă să fii tu, să'i spui ce simţi, nu ce'ţi spun alţii!
Baftă.

| vLaDu_8548 a răspuns:

Zi asa -Sunt cam rusinoasa dar pot sa te intreb ceva? el iti zice da sau nu! sa zicem ca zice da ok? tu il intrebi-Mie imi place de tine tie iti place de mine si vrei sa fim impreuna? dupa raspunsul lui cum o sa vrea dar daca nu nu trebuie sa fii trista ok? sper sa te ajute.big grintongue

| anoni1060 explică:

Am uitat sa spun ceva.Nu e orice baiat.E Bogdan de la Akikai(Romanii au talent)