| Emmasofff a întrebat:

Zilele astea am fost la un medic psihiatru in legatura cu problemele mele. Am tulburari de comportament, care cred unii ca s-ar asemana putin cu schizofrenia sau autismul. Cand am fost la medicul psihiatru s-a constatat ca nici de cum nu as avea asa ceva si ca sunt perfect normala insa am ceva tulburari comportamenrale si depresie. Dar in nici um caz nu am schizofrenie si a zis ca sunt nebuni cei care cred ca am asa ceva. Asa a zis dna doctor. Insa contrar acestora, ea mi-a administrat RISPOLEPT(medicament pentru schizofrenie acuta). Deci eu nu mai inteleg nimic. Am impresia ca se contrazice singura. Spune ca nu am nimic si totusi imi administreaza acest medicament pentru schizofrenie care are niste reactii adverse groaznice si ma simt si foarte rau de la el. Chiar nu mai inteleg. Pe langa asta am observat ca este si foarte ironica si cand i-am spus ca pe prospectul medicamentului scrie clar ca nu se administreaza copiilor sub 15 ani(eu am 13) a zis ca ce scrie acolo nu e bine si ca ea stie mai bine. Si ca am figuri in cap si sunt o fetita rasfatata. Chiar m-a jignit. Nu mi-a placut cum s-a purtat cu mine. Adica dupa a doua sedinta s-a grabit sa imi puna aceasta eticheta? Voi ce parere aveti despre toate astea? Sa iau sau nu medicamentul? Sa incerc sa ma duc la alt medic? Chiar sunt confuza si nu stiu ce sa fac iar cu parintii nu are rost sa vorbesc ca nu ma asculta. sad Va rog din suflet sa ma ajutati! Multumesc! Ofer FUNFA la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Crainstorm20 a răspuns:

Buna! Iti recomand sa nu-l iei! De multe ori:
-Medicii, farmacistii sunt incompetenti! Nu sunt capabili sa-ti identifice problemele sau sa-ti de-a un medicament potrivit...
-Nu poti sa-ncerci la un psihiatru chiar priceput?
-Din cate vad chiar nu ai schizofrenie! Adesea, persoanele care sufera, delireaza, au tot felul de idei ciudate.

BAFTA!
P.S:Cum ti-am spus de cele mai multe ori medicii de la noi sunt incompetenti si prost platiti cel mai bine incerci la privat :/

| Staind a răspuns (pentru Crainstorm20):

"Din cate vad chiar nu ai schizofrenie" -.-
Iti ia cam 2 ani pana ajungi sa diagnostichezi un om cu schizofrenie, doctore.

| Crainstorm20 a răspuns (pentru Staind):

Nu pare sa sufere de asa ceva..nici eu nu sunt 100% sigur, dar de cele mai multe ori oameni care chiar sufera de schizofrenie nu fac diferenta dintre realitate si fictiune :/

4 răspunsuri:
| Jimtheghost a răspuns:

Well, mergi la un medic mai bun. Nu cred ca ai schizofrenie. laughing Este o boala mintala foarte grava care provoaca halucinatii puternice si deziluzii. Poate ai doar o forma de depresie.

| SorinelF86 a răspuns:

Mergi la un psiholog prima data, te ajuta sa ai cu cine sa vb de problemele tale si el te poate indruma catre un psihiatru, daca ai nevoie de tratament cu medicamente