| anonimadinAlba a întrebat:

Zilnic ma cert cu mama, din orice, ea urla pe mine și de o vreme(2ani) ma si injura. Eu încerc, când am timp sa o ajut la treburi, sa gatesc etc si ea tot nu e mulțumită. Mi-a spus ca sunt ultima drogata, doar pentru ca atunci când a venit un coleg la mine acasă m-a rugat sa ii aprind narghileaua pe care o deține tatal meu vitreg. Mama si la 12 ani când trageam din ea nu avea treaba si acum ca am 16 si doar o aprind pentru cineva ma face în halul ala. Cand conduce și o intreb orice cum ar fi "ne mai oprim undeva?" incepe sa urle si sa ma lovească pe motiv ca o distrag de la drum.
De discutat nu este loc, i-am zis de multe ori pe un ton frumos ca mi-ar plăcea sa avem o relație mama fiica frumoasa, iar ea s-a enervat și toată ziua respectiva a tipat.
Nu îmi ia niciodata cadouri, nici măcar de craciun/ziua mea...haine dacă vreau sa îmi iau doar din banii mei(pana si haine de la sh cu 2/3lei tot din banii mei trebuie sa îmi iau). Pana si când merg la cumpărături alimentare cu ea și îmi iau ceva gen cascaval sau orice îmi reproșează dupa ce ieșim din magazin.
Cu prietenii mei nu pot discuta asta, ei mereu când au venit la mine ea s-a comportat "cool" cu ei și le-a dat bere, i-a lăsat sa fumeze si a vorbit cu ei deschis despre orice.
Tatălui meu nu-i pot cere ajutorul deoarece momentan oricum e plecat si oricum sotia lui nu ma accepta...
Voi ce ma sfătuiți sa fac?

2 răspunsuri:
| KR0NSTADT a răspuns:

Încearcă să îți contactezi tatăl, apoi cere-i sfatul.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!