anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUhappy am o problema si as vrea sa ma ajutati. Deci vorbesc cu un baiat il cunosc de mult timp si vorbeesc cu el.eram la un party ne-am sarutat bla bla.imi este foarte drag.bun si acum suntem impreuna dar sincer nu simt la fel pentru el ca pentru ceilallti baieti cu care am fost. recunosc nu sunt foarte indragostita dar ii super dragut si ma atrage. daca de exemplu nu am mai vorbi as face tot posibilul sa vorbeasca cu mine, sa'mi dea atentie si asa.Sunt indragostita sau ce este cu mine? ar trebui sa ies de mai multe ori cu el sa imi dau seama? am 16 el 18happy fundita

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi vezi ce zice Corasonul si fa exact ce zica.SA fii iubita maxim.

| mona a răspuns:

El te place si cred ca si tu il placi daca simti ca a face tot posibilul sa vorbesti cu el, poate esti pe cale sa te indragostesti, intalneste-te mai des cu el...

| Serban_Alexandra_1997 a răspuns:

Eu cred ca te place din moment ce este in relatie cu tine...

| vegetto23 a răspuns:

Pai daca te simti atrasa de el si ti se pare " super dragut " asta inseamna ca esti indragostitahappy dar nu e musai sa ti cont de raspunsul meu ar trebui sa mai iesi cu el si apoi o sa iti dai seama eu am patit acelasi lucru cu o fata si chiar a mers m-am indragosti de ea, sper sa ti-se intample si tie daca zici ca iti place asa mult!