| zavoeanumariaiulia a întrebat:

Buna tpumie imi placea de un tip si el nu stia dar m-am certat cu el.Am impresia ca ma injurat sau poate pe cealalta prietena a mea fiindca era cu mine. Sa il mai plac?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In primul rand, "sa il mai plac?" e o intrebare total aiurea, si lipsita de orice sens logic. DRagostea, nu se infiripa sau nu trece dupa cum vrei tu. Evident, ca daca vrei sa uiti un baiat, pana la urma poate este posibil. Oricum, ar trebui sa discuti cu el, si sa aflii pe cine a injurat. Sau sa vorbesti cu prietena ta, sa aflii si opinia ei, in privirea persoanei pe care crede ca a injurat-o. Apoi, daca tot il placi, de ce nu ii spui?

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Intreaba'l pe cine a injurat, si degeaba il placi daca el nu stie. happy

| Capsuniq a răspuns:

big grin
Deci tu pui intrebarea.Sa il mai plac?
Crezi ca e dupa tine?//
Nu. Asta e partea nasoala.o sa il placi indiferent de situatie.mai bine cauta sa va impacatilove struck

| stuffy a răspuns:

Ce intrebare este asta ''sa il mai plac?''? adica daca au iti spun ca ar trebui sa il omori, tu l-ai omora numai pentru ca eu ti'am zis? draga mea..., sa stii ca sentimentele vin din imima, din suflet, nu din sfaturi aiurea...mult succeswinking

| RiPpEr_3763 a răspuns:

Nu pentru ca din moment ce te-ai certat cu el si el tea injurat inseamna ca el nu te place