anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPUU! sad Fostul (care îl stiu de anul trecut care eram mai ceva ca fratii) sa întors la mine si a spus ca mă iubeste ff mult.
Dar de la o vreme era foarte indiferent, nu imi mai dădea mesajee deloc.
doar eu.Nu mai suportam indiferenta lui! Si i.am dat block ...eu chiar tin la el si după 3-4 zile mi-am cerut scuze si a spus ca nu vrea să ne impacam ca il doare undeva de mine.Si de atunci plang intru-una mereuuuu! : ( (
Asta inseamna ca si-a batut joc de mine?
Si am auzit de la un prieten de a lui ca el are altaa, mă simt foartee aiureaa ...ca niciodata... : ( ( (
Nici nu pot să il uit asa de usor, il visez mereu mă trezesc la 4 noaptee si plâng...

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Nu este vina ta.Greseala a fost a lui pentru ca ti-a spus ca tine la tine ca pe urma sa te trateze cu indiferența si sa-ti ascundă faptul ca se afla intr-o relație.
Nu poți sa iubesti fara sa fi iubit.
In locul tau nu as incerca sa uit o persoana care si-a batut joc de mine, as fi bucuroasa ca am scăpat.
Fi bucuroasă ca nu ati continuat aceasta "relație", pe urma ti-ar fi fost mai greu sa renunți.
Nu insista sa revină la tine sau sa fiti din nou prieteni, aceasta persoana nu merita nici măcar mila ta si imi pare rău de fata cu care este acum.Cred ca va repetă aceeasi greseala.Si chiar daca spune nu se va schimba pentru ca nu poate.
Daca va vrea sa te atraga in capcana cu vorbe dulci si promisiuni respinge-l sau vei ajunge mai rau ca acum.Nu fi idioata.
Ocupa-ti timpul cu alte activitati care sa-ti distraga atenția si cand vei fi pregatita alege-ti pe cineva la nivelul tau care sa te iubească cu adevarat.
Cand te mai trezesti in timpul noptii dupa ce l-ai visat spuneti ca a fost un cosmar si adu-ti aminte de felul în care te-a tratat.
Spune-mi tu.Ai fi preferat sa fi cu el si sa te fi tratat cum o făcea pana in urma cu un an, dar sa aibă un caracter de **** cum s-a dovedit ca are? Fie ca m-ar iubi un astfel de om sau nu mai bine as muri decat sa ma aflu intr-o relație cu el in ciuda faptelor comise.
Ai prefera sa trăiesti intr-o minciuna?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu m-as mai impaca cu el.Si in niciun caz nu mi-as irosi lacrimile pentru un idiot.

| MissJJ a răspuns:

El s-a intors la tine ca sa vada daca il mai primesti, tu l ai primit imediat ceea ce l a plictisit, nu i-a placut, probabil abia asteptai sa va impacati si i ai aratat lucrul asta. Tu trebuia sa fii mult mai rece, sa i arati ca nu l iei asa usor inapoi, intelegi? Sa lupte putin pentru tine, iar daca nu o facea insemna ca de fapt nu te voia si doar cauta sa isi confirme interesul tau fata de el. A doua greseala a ta a fost ca ti ai cerut scuze, nu aveai motiv sa ti ceri scuze, i ai aratat iar ca stai dupa el.
Acum tot ce poti sa faci e sa l tratezi cu indiferenta pentru ca nu ai de ce sa te agiti pentru cineva care nu te doreste, iubeste samd.