Poti opta pentru o cravata, butoni, pentru os ticla din bautura lui preferata sau a night out.
Bună!
Poți să faci :
-un colaj cu voi 2.
-un videoclip cu poza să il pui pe facebook să vadă cât de mult ții la el ♥.
Sau, încearcă să îi personalizezi ceva (o cană, un tricou, o pernă etc) sau cumpărai un ceas, cosmetice, haine, un maimuțoi de pluș (pe care să îl împarfumezi cu parfumul tau) sau ceva din argint (daca poartă).
Poți să inviți câtiva prieteni de-ai voștrii la o terasă să mergeți să sărbătoriți. Nu trebuie să îi iei ceva. Uneori sunt de ajuns doar 2 cuvinte: " Te iubesc!".
Sper că te-am ajutat.
Te pup .
Pai ai putea sa ii ei un lantisor de ala in care poti pune poze micute sau o bratara! Alt ceva nu mai stiu) Bafta! Si app cati ani are prietenul tau?
Nu am cunoscut baieti care cu adevarat iubesc cadourile de gen, rame, colaje, animale de plus, poezii.Da normal ca spunem ca e cel mai tare cadou din lumee.Decat astea mai bine pe tine intr-o lenjerie sexy de ii cade fata jos.Vezi ce ii place si aia ii vei cumpara: electronice, parfum, etc Cei ii place sau de ce este pasionat.
Incearca sa ii iei/faci ceva care sa ii aminteasca de tine, de voi. Poti incerca sa ii cumperi o perna personalizata, cu o poza cu voi doi. Daca nu, ii poti lua ceva de imbracat sau o simpla felicitare. Daca va plac chestiile mai siropoase, pe perna poate fi o dedicatie din partea ta, pentru el, sau chiar pe tricou sau pe o cana. Daca ai timp si rabdare ii poti face ceva din FIMO. Este un fel de plastelina care bagata la cuptor se intareste. Rezultatele sunt exceptionale.
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
PurpleMonster întreabă:
AdriAna_Adda_1996 întreabă:
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: