Of, îmi pare rău pentru tine.
Primul lucru pe care vreau să ți-l spun este că NIMENI NU ÎȚI ESTE PRIETEN. Stiu ca e greu sa te obisnuiesti cu ideea asta, dar iti zic din propria experienta, ca unii sunt din interese sau din alte motive penibile.
Oricine ar rade de tine, de aspectul tau, trateaza-l cu indiferenta. Indiferenta face diferenta! Prin faptul ca nu-i bagi in seama sau ca le razi in nas pur si simplu demonstrezi maturitatea pe care o ai si INTELIGENTA! Eu asa am facut. Si de mine rad colegii, dar stii ce fac? Nu-i bag in seama. O data le-am si ras in nas Le-am spus ca se vede ce educatie exceptionala au primit de la parinti si prin simplul fapt ca rad de mine evidetniaza prostia lor! Si, timp de 5 minute, i-am pus pe gandit. Spre mirarea mea, au tacut. Nu mi-au mai zis nimic. Le rad in nas de fiecare data cand am ocazia si daca se mai iau de mine ori le dau un raspuns simplu si la obiect "sub centura", ori pur si simplu nu-i bag in seama.
E tratamentul cel mai bun! Trust me!
Am trecut 2 ani la rand prin momentele acestea ca si tine. Am plans. Mi-am imaginat tot felul de lucruri sinistre. Dar intr-o zi am spus STOP. Eu nu ma las calcata de niste inculti, de niste invidiosi care habar n-au pe ce lume traiesc.Am mers la biserica, m-am rugat. Si stii cum vine : ce dai, aia primesti. O sa vada ei ca o sa se schimbe roata, ca roata din cate stiu eu nu e patrata. E ROTUNDA! Apropo. Degeaba sunt ei "frumosi"(desi nu prea cred asta) daca ei putrezesc in interior.
Esti foarte frumoasa, draga mea :*. Nu te cunosc dar simt ca esti o persoana puternica, ambitioasa, frumoasa atat in interior cat si la exterior. Greutatea nu conteaza. Dar mintea ta da. Dar starea ta da . Nu te infometa ca sa slabesti, nu cred ca esti gras, a si chiar daca ai fi care e problema? Toti avem defectele uli. Dar greutatea nu e nici macar un DEFECT!
Ma rog, ceea ce vreau eu sa spun intr-adevar este ca sanatatea ta si starea ta este mult mai importanta decat parerile unor copii care bat campiile . Te pup, si te rog frumos, AI GRIJA DE TINE! :* O seara frumoasa ca si tine iti doresc !
Ah, am uitat să-ți răspund la asta
Le spui situația ta de la școală, plânge-te mereu, plânge-te profesorilor, dacă e cazul... și directorului. Altă soluție, nu există! Spune-le părinților tăi că în fiecare zi te simți prost din cauza lor, că plângi mereu și că datorită lor te gândești la lucruri sinistre la care..la vârsta ta n-ar trebui să te gândești.Crede-mă că o să te înțeleagă și vâzând că copiii ăia n au o limită, poate te vor muta.
În caz că mai ai nevoie de vreun sfat, ceva, trimite-mi mesaj.Sunt aici pentru tine !