Încearcă un nokia 5310, are 30 Mb memorie internă, slot card până la 8Gb, audio şi video player, camera de 2Mp şi preţ sub 700 lei.
Un nokia 6300 e frumos si e si bun am avut si eu, dar l-am pierdut costa 6 mil
Eu am un tel nokia 6131 cu camera foto, bleuthoot si infrarosu etc i super tare are 50 MG, il am de 3 ani si o costat 3 milioane de la orange
Parerea mea nu iti lua un telefon cu slide, ca alea se strica foarte repede din cauza slideului, adica in spatele la slide este o banda si cand se strica banda aia nu se mai vede nimic pe ecran, totul o sa fie alb.
Eu daca as fi in locul tau mi'as lua un nokia prism, au aspect frumos si sunt si bune
Buna..incearca un sony ericsson k800i costa maxim 7 mil la liber ..sau un sony ericsson k 750i
Nus ce sa zic.sincer nu ma pre pricep. dar eu am samsung E2510 si sunt foarte multumita...camera foto, video, bluethoot, card etc...in plus are pret accesibil
Eu am un sony ericsson k 810 i si sunt fff multumita de el.are camera de 3.2 megapixeli, mp3 player, bluetooth, infrarosu si card de 1 gb(mi-au dat cardul gratuit cand l-am cumparat la liber de la orange shop), a costat cam 450-500 lei!
Mult succes!