anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trec clasa a 11a. Oare pot sa imi iau scutire de la medicul de familie sa nu mai fac sportul? M-am saturat sa racesc in fiecare iarna la burta din cauza ca trebuie sa ma schimb la 10 grade in vestiar.Ce boala as putea sa am asa din senin?

7 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Noua generație. După ce că stati toată ziua cu curul în brate în fața monitorului, fugiți și de o oră de mișcare pe săptămână.
Nu te chinui prea mult sa-ți inventezi o boală. Oricum o să ai una dacă tot fugi de sport.

| Bernoullie a răspuns (pentru Wøodenpints):

Fac sala in fiecare zi

| Wøodenpints a răspuns (pentru Bernoullie):

Faci sală în fiecare zi dar nu vreisă faci o oră de mișcare la școală? Ceva nu se leagă...

| ElenaSA a răspuns:

Poti sa-ti iei scutire daca medicul e "amabil".Dar mai bine pune ceva gros pe tine, un pantalon scurt gros pe care sa nu-l dai jos.

| drogh a răspuns:

Daca te-ai saturat sa te schimbi in vestiar, ia niste haine pe tine de acasa pentru sport sau du-te intr-o toaleta. Iti dai seama ca daca vei lua scutire vei avea media si putin mai mica? O sa fie o materie in minus si asta te va trage in jos. Poate ca este insuportabil sportul dar gandeste-te ca este sanatos! Insa, daca ideea ta tot pe asta se bazeaza, atunci fa scutire ca ti-ai dizlocat soldul sau ai apendicita.

| DoriKat a răspuns:

Apendicita. pentru apendicita nu mai faci sport un anwinking

| Ion1234 a răspuns:

Nu ar trebui, esti nevoita ba nu, obligata sa faci sport pentru organizmul tau e slab si il vei slabi mai mult daca nu vei practica sportul, imbracate deodata de acasa si pazestete