NU esti tu devina, adica fiecare ar trebui sa stea la locul lor, mai ales ca stateai acolo din a5a, dar nu trebuie sa va certati, vb cu calm.
Va certati pentru un loc de banca? Si te trezesti la 6:30 ca sa stai intr-o banca? Cum sa faci scandal "monstru" ca sa stai la locul tau si asta ti se pare o zi oribila? ...Eu iti zic sa dai dovada de un pic de mai multa maturitate daca ele nu pot. Intoarcele obrazu, iar cand ele se pun iar in banca ta du-te tu in alta.
Depinde ce personalitate are persoana respectiva eu. sincer as face un scandal da eu zic sa te duci la diriginta/diriginte si sa ii explici ca tu vrei sa stai acolo si ca e locul tau... fiecare cu banca lui asa e normal da din cate am citit colegele alea ale tale sunt cam ale dracu daca chiar vrei sa stai acolo poti sa faci rost de locul ala prin diferite moduri
Esti deprimata doar din cauza ca se aseaza alte colege in banca ta? Daca chiar vrei sa stai acolo, spune-le ca este banca ta si acolo vrei sa stai tu si gata
Aoloo ))...mai aveti putin si va omorati pentru o banca.toate sunt la fel. terminati
Elenastoica9 întreabă: