| SoferTir a întrebat:

trec in clasa a 5 si, ma intrebam ce caiete imi trebuie din acelea mari sau mici adica sa nu-mi srosesc banii degeaba sa iau si mari si mici aveti idee?

Răspuns Câştigător
| Xonia a răspuns:

La matematica, romana, engleza, franceza sa iei mai groase, e mai multa materie
Iar de muzica, biologie, geografie sunt caiete speciale.
Iar la restul materiilor poti sa iei caiete mai subtiri.
Eu cand am trecut intra 5 mi-am luat 3-4 caiete, si am asteptat sa vad ce zice fiecare profesor, unii cer caiet si de clasa, si de teme, altii doar un caiet.
Si dupa ce auzi ce zic toti, iti notezi pe o foaie si te duci si iti cumperi ce iti zic ei.Eu asa zis ca e cel mai bine
Baftahappy

8 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Cumpara pentru matematica si romana caiete mari si pentru celelalte materii dintracelea mici adica normale. eu sunt in clasa a 9 a iar sora mea a trecut in clasa a 6 a asa ca stiu ce spun. Succes in noul an scolar. Fundita?

| aиdяaaa●• a răspuns:

Iti trebuie si mici si mari.Pt romana si matematica se cer in general caiete mari.Pt restul' mai mult caiete miciwinking

| CokoStar a răspuns:

Aproape la tot iti trebuie caiete mari in afara de biologie si geografie.

| sabinutza_9332 a răspuns:

Cel mai bine e sa astepti sa-ti zica profesorii ce caiete sa iei. fiecare profesor are preferintele sale. doar la biologie geografie si muzica stii exact ce caiete iti trebuie...(eu trec a 6-a deci stiu cat de cat)

| de a răspuns:

Eu cred ca o sa iti trebuiasca mai multe caiete mari. Dar eventual sa iei si vreo 2 3 mici, pentru ori ce eventualitate.

fundita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intara 5 stiu ca nu iti trebuie de alea mari de alea mici daca vrei poti sa iti iei de aleea mari dar eu as zice ca de alea mici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dinalea mari terebe sa-ti iei

| lylyana99 a răspuns:

La ed franceza si tehnologica ce fel de caiete ne trebuie? dintracelea de geografie sau caiete dintracelea mici?