La matematica, romana, engleza, franceza sa iei mai groase, e mai multa materie
Iar de muzica, biologie, geografie sunt caiete speciale.
Iar la restul materiilor poti sa iei caiete mai subtiri.
Eu cand am trecut intra 5 mi-am luat 3-4 caiete, si am asteptat sa vad ce zice fiecare profesor, unii cer caiet si de clasa, si de teme, altii doar un caiet.
Si dupa ce auzi ce zic toti, iti notezi pe o foaie si te duci si iti cumperi ce iti zic ei.Eu asa zis ca e cel mai bine
Bafta
Cumpara pentru matematica si romana caiete mari si pentru celelalte materii dintracelea mici adica normale. eu sunt in clasa a 9 a iar sora mea a trecut in clasa a 6 a asa ca stiu ce spun. Succes in noul an scolar. Fundita?
Iti trebuie si mici si mari.Pt romana si matematica se cer in general caiete mari.Pt restul' mai mult caiete mici
Cel mai bine e sa astepti sa-ti zica profesorii ce caiete sa iei. fiecare profesor are preferintele sale. doar la biologie geografie si muzica stii exact ce caiete iti trebuie...(eu trec a 6-a deci stiu cat de cat)
Eu cred ca o sa iti trebuiasca mai multe caiete mari. Dar eventual sa iei si vreo 2 3 mici, pentru ori ce eventualitate.
fundita!
La ed franceza si tehnologica ce fel de caiete ne trebuie? dintracelea de geografie sau caiete dintracelea mici?
Penaaaa1 întreabă: