In mod normal ca sa ai premiul 1 trebuie sa ai numai nota zece. dar sunt si cazuri in care niciun elev din clasa nu are numai de 10, au si medii de 9 si ceva si atunci premiul 1 il ia cel cu media cea mai mare.deci premiul intai nu trebuie sa aiba o medie anume ci il va lua persoana cu cele mai mari note de pe tot anul. poti sa iei si noua pentru ca daca de exemplu ai luat un noua si apoi un zece ti-ai scos media. zecele il scoate pe noua.pentru a avea media zece la fiecare noua iti trebuie un zece care sa il scoata. dar asta nu conteaza.intrebarea ta a fost ce note trebuie sa ai sa iei premiul 1 si raspunsul este sa le ai mai mari decat a celorlalti.nu iti trebuie zece pentru premiul 1 daca nimeni nu are media 10 din clasa ta. e suficient sa ii intreci la nota infiferent care e aceea.
Si eu care credeam ca nu mai exista copii de astia
BravoSa iei numai 10 pana cand o sa termini liceul, kid
E bine sa mai vezi ca se ridica copii de astia deasupra noroiului
Deci sa-ti explicc.
CA sa iei premiul intai trrebuie sa ai media cea mai mare din clasa. Ori ai 10. Nu neaparat sa ei 10 sau 9
Adica eu am luat 5a 5 a c premiul 2 cu 9, 73.
Buna. Eu anul acesta trec in a VI. Ca sa ai premiul 1 nu este obligatoriu sa ai nu mai 10 si 9. Eu am iesit la toate materiile cu 10 in afara de engleza unde am avut 9 si nu am luat premiul 1 pentru ca au fost alti mai buni ca mine. Deci tu poti sa iesi si cu media generala 7 sau 8 si sa iesi pe primul loc daca e cea mai buna medie din clasa. Succes in clasa a V.
P. S : Nu e atat de greu cum spun toti parintii si profesori.
Uite depinde de cine are cea mai mare medie daca cineva are media de 10 pe linie. Tu poti lua locul unu daca aia si tu 10 pe linie sau 9, 93.
nu se iau in calcul ele 10 sutimi deci de la 9. 93pana la 9 84 locul doi si tot asa depinde cate materii ai
sper sa te ajut
PS eu in clasa a5a am luat 6 in teza la mate si am luat locul 1 depinde si de celelte medii si note de la materii
Uite depinde de cine are cea mai mare medie daca cineva are media de 10 pe linie. Tu poti lua locul unu daca aia si tu 10 pe linie sau 9, 93.
nu se iau in calcul ele 10 sutimi deci de la 9. 93pana la 9 84 locul doi si tot asa depinde cate materii ai
sper sa te ajut
PS eu in clasa a5a am luat 6 in teza la mate si am luat locul 1 depinde si de celelte medii si note de la materi i
Asta depinde sh de colegii tai adica daca sunt mai buni ca tine sper ca m-ai inteles, funda plsss