| Annabelle21 a întrebat:

Buna Tu face nU! Am o problema. Cea mai buna prietena a mea (o cheama Andreea si are 12 ani) are o bona... Deoarece are doi frati mai mici. Bona ei nu face nimic toata ziua. Sta mereu la televizor si pe telefon. Andreea trebuie sa isi faca singura de mancare, trebuie sa aiba grija de fratii ei si sa faca toata treaba. Mama ei e plecata de dimineata pana noaptea la servici. Uneori bona ei iese afara si ii lasa singuri, iar Andreea e responsabaila pentru tot. A incercat sa discute cu dadaca, dar aceasta nu o asculta. Mama ei nu o crede. Ce pot sa fac, cu ce o pot ajuta? Ea e mereu certata diin cauza bonei. De multe ori mama ei o bate cu cureaua la fundul gol si ii ia telefonul tpt ca a zis bona ca nu ainvatat. Odata am fost la ea si am scris pana la 8 seara si bona a fost cu noi in camera si apoi i-a zis mamei Andreei ca nu a invatat si nu a scris nimic, iar aceasta a batuto rau de tot si ia luat telefonul si a pedepsito. Daca ia o nota sub 9 o cearta si o bate. Tatal ei este plcat in grevia. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Sa o filmeze pe ascuns pe bona... Si sa-i arate mamei ei dovada ca bona sta degeaba si primeste banii din nimic.

| mihai69 a răspuns:

Să anunți la protecția copilului.

| Annabelle21 explică:

Bona e platita 10 milioane pe luna, un salariu foarte bun, avand in vedere ca sta acasa la Andreea, are mancare asigurata si tot ce vrea. Traieste in lux si mai e si platita degeaba. Apropo... Scuzati greselile de scriere... Ma grabeam.