Crede-ma ca acum o saptamana si eu am fost exact la fel, am plans zi si noapte si cu ajutorul lacrimilor m-am descarcat. Am avut noroc si cu prietenii care mi-au fost aproape dar pana la urma in viata avem si momente din astea, nu te descuraja. asculta melodia ta preferata in timp ce stai in pat si incearca sa analizezi lucrurile, gandeste-te la momentele fericite din viata ta si vezi daca intr-adevar motivul pentru care esti suparata merita. Sper sa te simti mai bine si sa stii ca nimeni si nimic nu merita supararea ta, pun pariu ca esti foarte frumoasa atunci cand zambesti. ai grija de tine, te pup!
Buna 7seven
Ba da trebuie sa gasesti
gandeste-te la lucru acela care iti doresti cel mai mult ...si vrei sa il obtii
eu ce as face in locul tau? m-as gandi din ce motiv sunt trist si cum sa rezolv problema as face urmatoarele lucruri sa pictez sa discut cu cineva sa plec undeva ca sa ma pot linisti si o sa iti mai spun un lucru important poate tu nu ma vei lua in considerare dar
in primul rand sa fi multumit ca ai pe parinti tai pentru ca nu toti au norocul tau
2 rand: oricine are si momente triste
3 rand : poate e din cauza adolescentiei si crezi ca nimic nu te poate face fericit/a
3 rand: cand esti suparat incearca sa iti contactezi pe cineva drag (oricine)sau chiar animalutul tau de companie si vorbeste cu el (asa de descarci)
4asculta muzica sau iesi la o mica plimbarica (bicicleta role sketbord ce ai tu acasa sau cu prieteni )
uitete la un film sau serial un exemlu Pariu cu viata Skins miercuri la ora 10 fix si asa iti trece supararea
sunt multe lucruri care iti poti infrange supararile bineinteles daca vrei tu asta ^^
Bafta ^^7seven si nu mai fi trist ca totul trece (crede-ma)
Pai daca iti faci tot felul de ganduri e normal sa te simti asa dar daca ai mai iesi si tu din casa si te-ai plimba o sa te simti mult mai bine dar chiar si daca stai in casa gasesti ceva sa iti placa ca de exemplu te uiti la televizor daca nu la calculator laptop si daca tot stai acolo iti poti pune muzica relaxanta care sa te faca sa uiti ca esti suparata fara chef de viata si daca nu iti revii atunci e nasoala treaba ca trebuie sa te duci la un psiholog sau la un psihoterapeut
Oricum daca ai avut dezamagiri in trecut uita acum suntem in prezent iar oamenii in prezent nu vorbesc niciodata de trecut poate doar asa sa isi mai aminteasca diverse amintiri din copilarie adolescenta dar atat iar in viitor lumea la fel nu o sa mai vorbeasca de prezent o sa se axeze pe viitor si tot asa tu poate te ai intalnit cu un caz in care ai avut de exemplu incredere in mai multe persoane si acele persoane nu au fost sub asteptarile tale adica te-au jignit suparat necajit si tu poate ai pus botul in ceea ce spuneau acele persoane si le-ai crezut foarte rau ai facut trebuia sa iei atitudine pacat ca din aceasta cauza vei ramane cu sechele o perioada de timp ca poate intre timp vei uita ca vor trece si anii oricum trebuie sa retii ca in ziua de astazi cel putin unii prieteni astazi iti sunt prieteni maine gata devin dusmani si atunci trebuie sa te orientezi spre alti prieteni pentru ca asa este normal in viata si nimeni nu poate sta cu aceeasi oameni ani la randul nu merge asa sau nu sta treaba chiar asa e drept ca oamenii pe care ii intalnesti nu sunt niciodata la fel unul cu altul sunt diferiti in felul in care vorbesc actioneaza discuta si simt dar nu te ai intrebat niciodata de treaba asta
Stai linistita draga mea.cu totii am trecut macar odata in viata prin situatia asta...pare sfarsitul, dar nu este.
Lasa timpul sa treaca si o sa te simti mai bine.iti spun din experienta.
Da.toata lumea trebuie sa fi avut macar odata astfel de stari.care sa pot datora SPM sau din cauza unor dezamagiri, in dragoste poate.eu ascult muzica la maxim...asta ma relaxeaza.sau mai incet.si nu melodii vesele.ca ma enervez dupa.melodii mai triste.desi unii spun ca trebuie sa faci ceva sa te inveselesti.si daca simti nevoia sa plangi.nu te abtine.plansul iti face bine.o sa te simti mult mai bine dupa o repriza de plans.crede.ma.sau citeste si tu niste bancuri pe net.nu se poate sa nu razi macar la unu
Nu suferiti niciodata singuri! Este extrem de important sa vorbiti, sa va deschideti. Puteti trece si peste aceste sentimente, cu multa rabdare si putere!
Daca esti suparata ar trebui sa iuti si sa iesi cu prietenii sa mai razi si tu. Merge sa stii
croissant întreabă: