| buburuza115 a întrebat:

Buna tuturoor! Am 2 intrebari, categorii diferite.happy
1) Am 12 ani, 1.56 m si 55 kg.E cam exagerant pentru virsta mea, dar eu sint inalta si nu prea se observa ca sint mai plinuta.Deci,intrebarea mea este:cum as putea ajunge la 44-46 kg pina pe 1 septembrie? Sint foarte ingrijorata, fetele din clasa au cite 45 kg,eu am mult mai mult. Ceva sfaturi,diete? Ce ar trebui sa maninc dimineata,amiaza,seara, dar sanatos si sa ma ajute sa slabesc? Sfaturi, va roog!sad
2) Trec a 6-a..Ar fi normal sa ma dau cu putin rimel,fond de ten, creion si un gloss? Sfaturihappy

Răspuns Câştigător
| roxkiss a răspuns:

Salut, sory ca cam tirziu iti raspund dar totusi prima ce vreau sa-ti zic este ca esti in zona de normal dar ideal e sa ai undeva 46 47 de kg, despre mincare intr-adevar nu minca fast food dulciuri o data pe saptamana si piine o felie micuta micuta pe zi, untul nu til recomant sau margarina are multe kcal, in rest nu minca fainoase, sare si zahar, iti retine apa in organism si te umfla mai tare ..maninca undeva 1000 de kcal pe zi, o luna, nu mai putin de 1000 caci cind vei termina cura de slabire si iar o sa papi multisor o sa te ingrasi iar, fa sport iti recomant sa faci aerobic si tae bo e tare funy, poti sa maninci dupa 6! e un mif, maninca o salata ceva ce nu contine multe calorii, trebuie sa maninci dupa 6 caci corpul tau va crede ca e in pericol si tot ce vei minca a doua zi si va transforma in grasimi, tot asa e daca maninci mai putin de 1000 de kcalorii, bea multa apa 1, 5 2 liti pe zi, iti va ajuta sa scapi mai repede de kg in plus, incepe chiar de miine aceasta cura de slabire, nu te baza pe alte diete caci fiecare organism e unic, trebuie sa maninci fruncte si legume si lactate si carne, e obligatoriu, de exemplu dimineata la 9 un ou de gaina -proteine, la 12 o sala din rosii 1-2 un pepene sau 2 depinde cac iti place, salata verde, si ce mai vreai caci nu am multe calorii, la 2-4 poti minca ceva mai cosistent piureu si carnita la gratar, 3 linguri de piureu si o bucatica mijlocie de carne, poti minca un frunct pe la 5 6 si apoi iar o salata )) sau brinzica degrasata 3 ling maxim cu o lingura mica de miere )) pe la 9, dac vreai multe detalii intra pe slabute.ro )) iti poti face un jurnal. sory ca am scris mult dar a fost f important )) apropo de machias poti sa te dai cu pudra pentru ten si cu creion cel mai bine pentru ca pot sa se sparga capilatele in ochi de la tus )) in rest cam nimic buzele ti le poti un pic musca ca sa fie mai rosii )) mult mult succes vei avea nevoie si incearca sa te tii, primele zile sunt cele mai grele!

6 răspunsuri:
| Simo0 a răspuns:

Bună! Păi eu am 13 ani şi am la fel ca tine...deci, te înţeleg. Dacă renunţi la pâine, dulciuri, sucuri şi produse fast-food, o să slăbeşti. Fă cât mai mult sport (eu alerg câteva ture de stadion pe zi) şi nu mânca după ora 6. Succes şi nu te grăbii să slăbeşti, slăbeşte treptat. Şi te sfătuiesc să nu te dai cu fond de ten.îţi strică faţa.

| Toxicℓσνє a răspuns:

Bunahappy.1.Daca ai timp ar trebui sa mergi la o sala de fitness. Daca nubig grin..sa incerci sa faci exercitii acasa.Incearca sa alergi, sa mergi cu bicicleta sau diverse.happy...Cat despre mancare incearca sa nu mananci dupa orele 7-8happy..Si incearca sa mai reduci dulciurilesmug..2.Eu nu cred ca trebuie sa ai o anumita varsta ca sa iti arati feminitatea dar totusi sa nu exagerezi copilul trebuie sa ramana copilsmug...PS: Si eu sunt apropiata de varsta cu tine si nu ma feresc sa imi manifest feminitateahappy..Mult succes

| buburuza115 explică:

Multumesc tuturorhappy

| Anneeeeee a răspuns:

1)pay du-te la un nutritionist stii sunt in cora si in sun plaza nutritionisti si te ajuta sau ia-ti relax&tone si fa sport du-te in fiecare dimineata sa alerg sau du-te la sala si masaje stiu eu pentru ca si eu am trecut prin perioada asta si intrebarea 2)da e normal dar date cu rimel, gloss nu foarte mult, fond de ten nu foarte mult, si sa u te dai cu creion ca se obseva si nu e bine... sper ca tiam datniste sfaturi bune te pup papa

| hot99be a răspuns:

Buna! stai linista! daca esti mai inalta decat colegele tale.e normal sa ai cateva kg in plus! cat despre diete' nu cred ca ai nevoie de una! dar... daca vrei sa slabesti renunta la dulciuri, mancarea fast food si la paine! incearca sa manaci multe fructe si legume....si sa bei multa apa! si da este normal sa te dai si cu putin rimel sau gloss! dar nu exagera.
P.S ca sa slabesti poti face si putin sport intra pe virtua gim! e superr bun si iti da exercitii de fitnes simple si care te ajuta sa slabesti rapid (incearca si fitness.com)
sper ca te-am ajutat :*