| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Buna tuturoor!
Am ales din nou, sa scriu aici, deoarece stiu ca aici nu judeca nimeni ci doar incearca sa ajute cu un sfat! Am ajuns in ultimul timp sa simt acest site ca un prietenlaughing
Deci, de aproape 2 ani vorbesc cu fostul meu prof de sport ( din generala ). eram o pustoaica, desi aratam de maxim 18 ani eram totusi mica. El avea 22. Acum, e mai mare, si eu am crecut si el..Pe atunci, toti imi spuneau ca se uita la mine, o data m-a chemat doar pe mine in sala de sport, si intr-adevar chiar se uita foarte insistent si frumos la mine..mereu zambea.Acum vorbim, imi vorbeste foaaarte frumos, avem mii si mii de glume pe diverse teme..ideea este, credeti ca exista posibilitatea ca el sa ma placa? Diferenta de varsta nu e prea mare si nici cand imi era profesor nu era foarte exagerat.In orice caz, sunt la locul meu si nu ma arunc din prima..am vrut sa aflu parerea altora din afara situatiei. Ne apropiem din ce in ce mai mult...

Răspuns Câştigător
| Dyspo a răspuns:

Dac nu. E prea mare diferență de vârstă și va înțelegeți cred că e in regula.

1 răspuns:
| GeorgianaDiaconu explică:

Eu cred ca panarama de om esti tu, ca nu esti in stare sa judeci ce am scris eu mai sus. Uita te bine in familia ta sau pe langa cunostintele tale. Cel putin 2 au avut relatii de genul, te asigur de asta "domnule sfant".