| Ellenna_5130 a întrebat:

Buna tuturor. Acum am trecut in clasa a 8-a, dar deja ma gandesc la ce liceu sa intru. Mi-as dori din tot sufletul sa intru la Dinu Lipatti, in Pitesti, la arte plastice. Stiti cumva ce probe se dau si ce trebuie sa mai stiu? Am auzit ca imi trebuie italiana, e adevarat? La design ce probe sunt? Credeti ca am vreo sansa, eu fiind din alta scoala? Multumesc si sper sa ma ajutati:*.

Răspuns Câştigător
| xibalba a răspuns:

Daca stii ca iti place si te tii de invatat, poti sa te duci. Dar ai grija sa stii sigur ca arte plastice vrei sa faci mai departe, sa nu te trezesti in clasa a 11-a, a 12-a ca vrei sa dai la nu stiu ce facultate, ca nu prea se face asa multa carte in Lipatti din cate stiu eu(ma refer la materii serioase gen mate, fizica, bla bla). Nu cred ca iti trebuie italiana, nu am auzit pe nimeni din Lipatti cu italiana laughing Cat despre probe, da, se dau. Nu stiu sincer sa iti spun ca eu nu invat acolo si nici nu am prieteni apropiati care invata acolo, dar cel mai bine eu cred ca e sa te duci tu la liceu la secretariat si sa intrebi ce si cum. E foarte bine sa fii informata din timp, sa stii exact in ce constau probele. Oricum, probele astea se dau cu destul de mult timp inainte sa fie repartitia in licee, deci trebuie sa stii exact cand, ca sa nu ratezi. Eu iti urez bafta si sa te informezi de unde trebuie - adica secretariatul liceului.

5 răspunsuri:
| laara a răspuns:

Probele pentru vocational si bilingv s-au dat deja...cred ca trebuia sa te gandesti mai demult la ce liceu vrei sa intri

| Ellenna_5130 explică:

Eu abia am trecut in clasa a 8-a. Deci mai am inca un an sa ma gandesc, nu e prea tarziu. Vreau sa stiu ce implica proba, ca sa o dau anul viitor. Oricum multumesc de raspuns.

| LadyBy a răspuns:

Si eu as vrea sa dau la Dinu Lipatti din Pitestihee hee
Dar nu ma pot haricryingpian, arte plastice, canto sau teatrucryingcryingbroken heart
As vrea totusi la Bratianu(sunt destul de inteligenta sa ajung)sau Barbu si dupa aceea sa dau la o facultate de genul asta...Mai am MULT timp sa ma gandesc, trec int-a cincea.hee hee

| MmarinaMadalina a răspuns:

Si eu vreau in Dinu Lipatti la Arte Plastice.Probele se dau intre 1-3iunie.Si trebuie sa faci niste desene.Dar conteaza si media 5-8si media de la examene pentru ca se fac intre ele o alta medie.Si eu imi doresc foarte mult in lipatti. Poate o sa fim colege!

| 13Denis13 a răspuns:

Si eu vreau sa intru la un liceu de arte plastice, m-am interesat si se da o proba cu natura moarta si una de creatie. Si nu, nu ai nevie de italiana. ci ai nevoie de istoria artei care tine si de Italia si de China si de... deci nu iti face griji. Iti urez bafta!