| Katte a întrebat:

Bună tuturor... Am 11 ani și îmi doresc o sora însă nu știu cum sa le spun părinților... ei sunt cam in vârsta 40-60 ani însă as dori o sora, va rog ajutor.

Răspuns Câştigător
| Reghqen a răspuns:

Nu cred ca este posibil.
Părinții tăi au ajuns la o vârstă destul de înaintată, posibil ca lui tatal tău să nu ii se mai scoale laughing
Lasand gluma la o parte, sfatul meu este să îți găsești o prietena bună, cu care să ieși mereu cu ea, să doarmă des la tine, să fiți ca surioare. best friends happy
Si așa e frumos să știi.
Eu am o surioară și ne certăm des, mai bine fără frați crede-mă laughing
Fă cum ți-am spus și o să vezi ca o să te distrezi și așawinking

8 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Și tu crezi că la vârsta lor mai vor să facă un copil?

| siriusblack98 a răspuns:

Cu ce vrei sa te ajutam? Sa iti facem noi o surioara? Parintii tai sunt deja cam in varsta pentru un nou nascut.Fa-ti o/un prietena/prieten de joaca si ai rezolvat.

| Eireann a răspuns:

La 11 ani nu ai de unde sa stii ce implica nasterea si cresterea unui copil. Nici nu stii ce varsta au parintii tai, 40 - 60. Eu zic sa te bucuri ca esti singura la parinti si cand o sa ai tu familia ta poti sa faci cati copii vrei.

| Katte explică (pentru Eireann):

Știu ce vârsta, dar nu sunt proasta sa zic mai ales ca am tata vitreg nu tata

Răspuns utilizator avertizat
| ruddy a răspuns:

In cazul in care vei avea o sora sau frate, in urmatorii 6-7 ani va trebui in mare parte doar sa ai grija de acesta.Va fi prea mic sa inteleaga anumite lucruri, iar apoi cand va incepe, tu vei fi prea mare pentru el.Peste 7 ani, o sa vrei sa stai cu prietenii, sa te plimbi cu masina, vacante, nu sa ai grija de fratele cel mic

| Umbra666 a răspuns:

Săraci părinți