Nu faci bine. Renunta la dulciuri si scapi imediat [2-3 zile], eu asa am facut.
Hail!
Spargele in continuare ca atunci cand o sa fii la liceu(sau mai repede)toata fata ta va fi plina de cosuri foarte urate si mari si multe
Le poti stoarce dar ti se va inrosi pielea. Pot sa iti spun o metoda naturista 100% si care dupa trei zile are efect garantat (si pe care o folosesc de fiecare data cand am nevoie de ea). Seara, spala-te bine pe fata cu apa calda si sapun. Te stergi cu un prosop cat mai moale, care sa nu iti irite pielea si iei o lingurita de miere. O intinzi pe frunte si pe toata fata bine de tot, incata sa nu curga, si stai asa cu ea 30 de minute. Dupa aceea te clatesti cu apa calda si nu mai spargi niciun cos. Daca faci asa timp de 3 sau 4 zile, cosurile iti vor disparea cu siguranta. Daca, dupa ce aplici mierea, te ustura putin, e de bine , inseamna ca isi face efectul si mai bine
Bafta impotriva cosurilor
Have a nice day!
Buna poti sa le spargi dar dup trebuie sa iti iei o crema de la clear skin black head de la avon sau de la o farmacie ceva ti le spargi dup iti dai cu aia stai cu ea pana ti se face alba pe fata si te speli ii o masca aia ti le usca
Bafta impotriva cosurilor
Funda?
Nu e bine. stii cum fac eu? dau ca spirt toata ziua-ma rog-asta nu e bine daca ai tenul uscat-si pana seara ori se usuca si totul e in regula,ori se albeste,il storci, mai dai o data cu spirt, si gata!imi dai pls funda? sunt noua-si ar fi prima)pa
Cel mai indicat ar fi sa mergi la farmacie si sa ceri ceva creme pentru asa ceva, parerea mea e sa nu le mai spargi, risti sa ramai cu semne pe fata si nu cred ca iti doresti asta. deci mergi la un doctor si el o sa-ti spuna ce crema e mai buna pentru tine.
Pai...Daca s-au facut albe sau galbene ai voie si sa le spargi cu atentie ca altfel iti raman sewmne si nu e deloc placut...Mai poti sa te duci la farmacie a ceri creme. Fundita?