anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

tuturor! Am 14 ani si doresc sa-me deschid un blog.Idei,am o multime, dar nu stiu sigur ce vreau; din aceasta cauza, doresc sfaturile dvs:ce va doriti de la un blog, subiecte si tot ce va trece prin cap.Stiu ca este o intrebare ciudata, dar vreau sa o pun in aplicare si sper sa aiba cel putin 3 vizitatori pe saptamana(sper sa placa lumii). Cam atat doresc. Mii de multumiri! Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| Roxana6277 a răspuns:

Poti pune o lista cu topul saptamanii ( melodii alese de tine care ti se par potrivite); Poti pune liste cu carti pentru adolescenti ( daca vrei site-uri cu carti pentru adolescenti lasa-mi mesaj), cartile care adolcentii le prefera acum de exemplu fantasy cu vampiri sau varcolaci sau vrajitori, horror cu fantome sau multe alte genuri. Te poti inspira din articolele revistelor pentru stiri cu vedete (Bravo, Popcorn), poti pune o sectiune in care dai sfaturi sau raspunzi la intrebarile vizitatorilor site-ului tau. Poti face o lista cu filme bune pe care le voteaza saptamanal membrii site-ului si la sfarsitul saptamanii sa pui lista top 5 cu filmele castigatoare. Idei pentru situe-uri sunt infinite daca vrei sa placa publicului. Inspirate si de alte bloguri.