| Bubbchac a întrebat:

Bună tuturor. Am 14 ani şi locuiesc în Bucureşti. Acum, vreau să strâng bani pentru diverse lucruri ce îmi sunt de folos. M-am gândit că e puţin ciudat să cer părinţilor mereu, deci voi încerca pe alocuri să mă descurc singură. În afară de reprezentant Avon, de împărţit pliante ( dar dacă este cineva să mă ajute cu Avon-ul şi pliantele sunt dispusă să încerc ), mai sunt şi alte modalităţi pentru a strânge bani? Fundâ... Mulţumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu parintii tai sa se intereseze de niste job-uri part time cu care ar fi de acord ca tu sa le ai. Cu siguranta in Bucuresti veti casi un job pe placul tau si al parintilor tai

1 răspuns:
| OriflameOportunity a răspuns:

Eu am 15 ani. joburi, hmm, nu angajeaza nimeni minori... chiar daca e legal part time, se feresc de noi laughing am incercat multe firme. avon etc. am ajuns la concluzia ca era imposibil sa faci bani. si m-am inscris la oriflame. chiar am reusit intr-un timp foarte scurt sa ma descurc singura, sa imi iau ce vreau. hai sa iti zic cum si mai multe pe mess denisaoriflame@yahoo.com