| andriesflavius a întrebat:

Buna tuturor. Am 14 ani si o inaltime de aproximativ 1.70 m. as dori sa am un abdomen plat si o musculatura bine dezvoltata. Am mers de cateva ori la sala si mai mult mi-am dezvoltat muschi mainilor. Imi dati va rog o idee despre ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1) Ai alimentatia pusa la punct, iti asiguri 2 grame de proteina / kg-corp zilnic?

2) ce program de antrenament ai acum?

| andriesflavius explică (pentru Cosmin86):

Momentan nici unul. Iam vazut pe niste prieteni ca au un abdomen super si pe alti pe strand si mo lovit o ciuda... si vreau sa am si eu

| andriesflavius explică (pentru Cosmin86):

Buna si cam in cate zlie se va vedea foarte bine rezultatul, 1-2-3 saptamani in care 1zi fac 1 nu

| Cosmin86 a răspuns (pentru andriesflavius):

In 3 saptamani abia te incalzesti, rezultatele ca lumea se vad in cateva luni. Depinde de metabolismul tau, de stilul tau de viata, etc.

Cu acelasi program de antrenament si aceeasi alimentatie, 2 oameni progreseaza diferit.

Citeste aici ca sa intelegi principile pentru ce vrei tu :
http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/

Ca sa se vada abdomenul cum vrei tu trebuie sa scazi grasimea sub 10 %, asta NU faci lucrand abdomenul, ci prin cardio ( alergat, inot, bicicleta, etc. ) la greu + alimentatie corespunzatoare.

Fa-ti un program de antrenament si un plan alimentar, eventual un jurnal care sa le cuprinda pe amandoua.

| jhonsmyth a răspuns:

Ok...daca zici ca mergi la sala, atunci intreaba instructoru-l salii respective, sau daca esti acasa, intindete jos si pune ceva sau pune pe cineva sa te tina de picioare, iti ei o greutate de circa10kg,si incerci sa faci abdomene, de preferat ar fi sa o ei cu usurelu-l, nu sa faci100din prima, ca a doua zi vei face doar5, succeshappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru jhonsmyth):

A doua zi nu trebuie sa faci deloc, muschii au nevoie si de zile de odihna