| smileysmiley a întrebat:

Am 14 ani si pot sa zic ca as vrea sa arat mai bine de atat. Nu arat nici extraordinar dar nici urat, pot zice eu si dupa parerile celorlalti big grin. Vreau sa`mi dati si mie niste excercitii [nu diete!] care sa tonifice muschii coapselor, feselor si sanilor [pentru ca pot spune ca nu am sani aproape deloc la varsta mea]. Eu eram mai grasa inainte pana cand am facut acum doi ani un sport numit Taekwondo [sport bazat 80% pe tehnica picioarelor] care m`a ajutat foarte mult sa slabesc si sa arat astazi asa, dar m`am lasat. In fine, nu asta conteaza, ci doar vreau sa imi dati ceva sfaturi si poate chiar exercitii pe termen scurt [cat mai tine vacanta] si care sa aiba un efect bun si sigur big grin

1 răspuns:
| baru a răspuns:

Salut. Cam greu sa faci acasa, dar incearca. Pentru piept, nu exista decat impins, si fluturari. Ca si femeie, astea doua trebuie sa le faci.Tot cea ce impingi, lucreaza pieptul. Pentru coapse, si fese, trebuie sa te arcuiesti, pe fata pana jos, iar daca se pate, sa-ti pui o greutate deasupra, capului, sa fie mai greu. Tot ce ramane de facut, este ca tu sa improvizezi acasa, modul de lucru. Daca vei face la o sala. acolo ai ce-ti trebuie. Dar, cinste tie ca faci sport. Pa