Maicata trebuia sa-ti zica ca inca esti minora pentru el si ar trebui sa-l uiti deoarece vrea sa-si bata joc de tine. Ia vorbeste cu tactu sa vezi daca nu vine cu SRI dupa gagiul tau si dupa aia ii vei multumi in viitor.
Are absoluta dreptate! Plus ca el este prea mare pentru tine si se foloseste de tine si de varsta ta frageda. Nu te-ai gandit ca poate te foloseste ca pe o dama de companie pentru ca esti tanara si naiva?
Hei,cred ca mama ta are absoluta dreptate.DE CE? Pentru ca baietii stiu doar sa profite de fete si cand o sa realizezi acest lucru va fi prea tarziu si vei regreta ca i-ai daruit lucrul cel imi de pret pentru o fata(inocenta si puritatea ta), daca intr-adevar te iubeste asa cum spune, va astepta pana esti si tu pregatita.O SA ITI EXPLIC URMATORUL LUCRU imagineaza-ti ca ai un tort mare si ii dai prietenului tau o bucata din acel tort. apoi dupa o vreme va despartiti, tu iti faci un alt prieten si ii dai acelui prieten inca o bucata din tosrt si continui tot asa si cand vei intalni o persoana care chiar merita sa te aiba atunci vei realiza ca nu mai ai nimic sa ii oferi pentru ca tu deja le-ai oferit celorlati tot ce aveai. sper ca intelegi la ce m-am referit.eu am aceeasi varsta ca tine si sa fiu sincera., nu as accepta niciodata sa imi daruiesc tineretea unui baiat care nu tine cont de parerea mea, caci tu ai zis ca vrei sa iti incepi viata sexuala la 19-20 de ani si el ar trebui sa tina cont de acest lucru, si sa nu insiste asta daca te iubeste cu adevarat... sper as nu te superi daca iti spun ca acest baiat chiar nu te merita si cred ca doar vrea sa profite de tine, dar este decizia ta si acesta este doar un simplu sfat de-al meu, daca tu chiar crezi ca merita atunci arunca-te in bratele lui, dar sper sa nu regreti mai tarziu pentru ca nu vei imi avea a doua sansa sa iti indrepti greseala.Ai grija de tine si sper ca vei gandi si cu mintea nu doar cu inima!
Lolkkk întreabă: