anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani iar multa lume imi spune ca sunt o persoana foarte "rece", (ceea ce si sunt in realitate).
Sunt introvertit si destul de solitar, avand in vedere ca nu am frati si nu sunt nici genul de persoana care sa iasa sa se distreze, prin urmare nici abilitatile mele sociale nu sunt prea bune, cred ca una din problemele mele ar fi incamacitatea de exprimare a sentimentelor.
Stiu ca viata mea este afectata de personalitatea pe care o am, iar multa lume ar putea lua seriozitatea mea ca o aroganta.
As dori sa pot avea o iubita. Desi mi-am mierdut increderea in fetele cat si baietii care ma inconjoara, deoarece toti sunt superficiali si vad lumea numai cu le e lor mai favorabila si nu cum este in realitate, multi comportanduse de parca lumea le-ar fi datoare.
Intrebarea mea este:
Cum ar trebui sa fie o persoana "normala" la varsta mea si cum ati percepe pe cineva ca mine daca ati vorbi cu el pentru prima oara?

As dori sa luati in considerare ca:
-nu fumez
-nu beau
-sunt foarte secretos
-ajut persoanele care imi cer ajutor
-sunt realist (pur si simplu cand e vorba sa imi dau opiniile sunt foarte sincer si direct, indfiferent despre ce este vorba)

Daca o sa aveti nevoie de mai multe informatii scrieti-mi in comentarii.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti o persoana normala, eu sunt la fel, suntem o ramura de " persoane normale ". Personalitatile difera, si chiar daca incerci, nu schimbi nimic.

| Ara997 a răspuns:

Ai un temperament flegmatic (citeste mai multe despre )
nu trebuie sa te schimbi. iti vei gasi partenera dar esti mai selectiv (adica nu aduni toate gunoaiele, nu te ia valul usor, esti cerebral, nu esti dispus la compromisuri)
in felul tau esti foarte normal.