Nu îţi recomand unul permanent, pe viitor te poţi răzgândi în privinţa lui şi vei dori să-l scoţi. Încearcă unul semi-permanent pentru prima dată.
Succes!
Buna,trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua aceasta decizie, pentru ca poti ajunge sa regreti pasul facut.Acum depinde de locul unde iti faci tatuajul si de model. DAca iti faci un tatuaj permanent trebuie sa il gandesti foarte bine,pentru ca ramane definitiv,ca sa il scoti trebuie sa scoti multi bani din buzunar pentru operatie chirurgicala cu laser si in plus raman semne,cicatrici.
Din pct de vedere profesional nu cred ca ar afecta asa mult un tatuaj dar depinde in ce zona doresti sa il faci si depinde de locul de munca,pentru ca in cazul in care vrei sa te faci politist de exemplu nu cred ca se accepta sa ai tatuaj si mai sunt unele locuri in care nu sunt de acord ca muncitorul sa aiba tatuaj. Daca chiar vrei sa iti faci fa-l intr-un loc unde nu e asa vizibil si in plus nu iti umple corpul cu tot felul de minuni, fa-ti unul mic cu ceva care te reprezinta sau care simbolizeaza ceva special pentru tine, bafta.
Depinde ce fel de cariera vrei sa-ti faci. Eu unul, ma gandesc la muzician, deci nu m-ar afecta... Daca te faci doctor...ar fi cam urat sa te tatuezi
Depinde unde il faci, unele firme nu accepta angajati care poarta tatuaje si alta problema poate fi ca poti avea cancer de piele.
Fa-ti tatuaj daca asta vrei nu are cum sati afecteze viitorul aproape toata lumea are tatuaje. Dar daca vrei sa-ti mai faci in afara de asta pe cel de acum poti sa ti-l faci mai mic sa vezi cum e, si dupa mai poti sa faci. Bye! Bye!
Si eu vreau sa-mi fac tot am 17 ani dar nu stiu ce sa fac cu parinti ca sunt fata la multi ani majorule
Dk vrei neaparat tatuaj fa-ti unul temporar, ca dupaceea sa nu regreti ca l-ai facut