Trebuie sa te conectezi cu cine esti tu cu adevarat,care este scopul tau pe aceasta planeta,sa introspectezi profund si sa iti pui intrebari multe despre viata.
Depinde in ce vrei sa fii creativ,in desen,in muzica,literatura? in gatit,in programare? Ce domenii te intereseaza? Ce anume iti doresti sa creezi? Cat de bun vrei sa fii in meseria ta? Pune-ti astfel de intrebari.
Iesi in natura,inspira aerul curat dimineata cand rasare soarele,de unul singur si absoarbe linistea,fa-ti planuri de viitor si pune pasiune in orice faci in viata.
Poti sa te inspiri din natura,poti sa te inspiri din creatiile altora,din povestile altora,sa urmaresti ce au facut altii bine si sa incerci sa-i copiezi,ce au facut gresit sa incerci sa nu faci ca ei.
Nu stiu ce sa zic cu balbaitul, trebuie sa-ti depasesti conditia, sa ai incredere in propriile forte si sa vorbesti deschis, tare si clar.
Fumatul nu ajuta, de fapt iti dauneaza mult, probabil stii asta.Lasa porcariile alea ca nu sunt bune de nimic, am fumat 10 ani, stiu ce-ti spun.Pai uite ti-ai dat singur raspunsul,fumatul iti distruge plamanii, iti incetineste respiratia si nu exista niciun beneficiu real, decat ca iti da o senzatie ca esti important, dar aia o poti obtine facand alte lucruri, avand realizari pe plan personal, profesional.Lasa-te de ele, cat mai poti, nu e tarziu.
Si cu creativitatea, ti-am spus, cauta sa te inspiri din orice din jurul tau.
La ce-ti trebuie creativitate? Nu sunt toti facuti sa fie actori, pictori sau poeti.
Creativitatea este o abilitate și o trăsătură a unor oameni, nu o poți dobândi prin muncă etc, însă poți învăța să te relaxezi și să îți găsești noi abilități și competențe. Legat de problemele verbale îți recomand un logoped, bâlbâiala ascunde o problemă în spatele ei
O problema cum ar fi?
anonim_4396 întreabă: