| Licurici001 a întrebat:

Am 21 de ani si sunt impreuna cu prietenul meu de 5 ani. De cateva luni relatia noastra s-a racit, iar comportamentul lui este total schimbat. Zilele trecute am avut cateva discutii, in urma carora am primit urmatoarele reprosuri:
- ca vrea mai multa libertate (sa poata iesi oricand vrea singur cu baietii)
- regreta faptul ca si-a inceput aceasta relatie prea devreme, motiv pentru care nu si-a trait viata asa cum vroia el
- nu mai are mereu aceeasi atractie in pat, uneori facand-o din obisnuinta
In urma acestor reprosuri, l-am intrebat daca vrea sa ne despartim si daca mai are sentimente pentru mine. Mi-a spus ca nu vrea sa ne despartim, ca ma iubeste incontinuare, ca timpul ne va rezolva problemele si ca vrea mai multa libertate cu baietii (adica sa nu fie sunat mereu, sa nu il cicalesc cand exagereaza cu iesirile.). Mentionez ca mereu l-am lasat la bere sau in club, atata timp cat el imi spunea ce face. A avut mereu frau liber, dar nu inteleg totusi ce anume vrea? Zilele trecute un prieten de-al lui (care si el are la randul lui probleme cu prietena lui si sunt pe cale sa se desparta), mi-a spus ca a avut niste discutii cu prietenul meu si ca ar fi inteles ca el nu mai tine la mine, ca s-a plictisit de mine. Cand i-am spus prietenului meu, acesta a spus ca este decizia mea daca il cred sau nu, dar totusi ce interes ar fi avut acesta sa spuna aceste lucruri. Ei intre baieti ci siguranta isi dezvaluie opiniile. Ce sfaturi imi oferiti si cum credeti ca ar trebui sa procedez, deoarece nu vrea sa renunt la el.

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Eu zic sa incerci sa reaprinzi flacara. Monotonia in cuplu este atat de cunoscuta. Poate nu mai sunt aceleasi sentimente ca la inceput, poate ca e obisnuinta, dar nu il lasa sa se plictiseasca de tine! Fa-i suprize fara nici o ocazie anume, suprinde-l seara cu o lenjerie sexy si ceva lumanarele, fii mai pasionala decat de obicei. Incearca sa nu il mai controlezi, sa nu il mai intrebi ce a facut unde a fost daca nu vrea sa povesteasca singur, pentru ca daca ar fi sa isi gaseasca alta chiar crezi ca ti-ar povesti? Incearca sa nu fii posesiva, sa nu fii geloasa, barbatilor nu le place asta. Daca esti, il indepartezi de tine, pentru ca nu ai cum sa il tii legat. Tu ai impresia ca il controlezi, dar de fapt il indepartezi. Du-te la coafor si aranjeaza-te, sa apari cu ceva nou. Fa-i un video cu pozele voastre cele mai frumoase cu melodia lui/voastra preferata pe fundal, si la fiecare poza scrii cate un mesaj din suflet.( e mult de munca la asa ceva ca am facut si eu). Daca vede video-ul cu toate amintirile frumoase isi va aminti de ce te iubeste si de ce a stat 5 ani langa tine. Bafta!

| Licurici001 explică (pentru IsabelaIssa):

Mereu eu am fost eu cea care îi făcea surprize sau cină romantică. Chiar odată mi-a zis că ar trebui să nu mă îmbrac mereu așa sexy prin casă, să ascund această latură. Asta ce o mai fi însemnând? Noi stăm împreună de aproape 2 ani și până acum câteva luni totul a mers bine, dar intervenise această distanță între noi, cauzată tot din cauza unor certuri. Si cum orgoliul fiecaruia este mare, supararea a tinut putin cam mult.

| ƤrÏncessØfƬheShadøws a răspuns:

Ignora-l o perioada.O sa ajunga sa iti cerseasca atentia.
Nu fii tu aia care il forteaza sa ramana in relatie.Lasa-l liber. Distreaza-te si tu cu prietenele.
Ii acorzi prea multa atentie.Tot universul tau se invarte in jurul lui si nu e ok.