Eu zic sa incerci sa reaprinzi flacara. Monotonia in cuplu este atat de cunoscuta. Poate nu mai sunt aceleasi sentimente ca la inceput, poate ca e obisnuinta, dar nu il lasa sa se plictiseasca de tine! Fa-i suprize fara nici o ocazie anume, suprinde-l seara cu o lenjerie sexy si ceva lumanarele, fii mai pasionala decat de obicei. Incearca sa nu il mai controlezi, sa nu il mai intrebi ce a facut unde a fost daca nu vrea sa povesteasca singur, pentru ca daca ar fi sa isi gaseasca alta chiar crezi ca ti-ar povesti? Incearca sa nu fii posesiva, sa nu fii geloasa, barbatilor nu le place asta. Daca esti, il indepartezi de tine, pentru ca nu ai cum sa il tii legat. Tu ai impresia ca il controlezi, dar de fapt il indepartezi. Du-te la coafor si aranjeaza-te, sa apari cu ceva nou. Fa-i un video cu pozele voastre cele mai frumoase cu melodia lui/voastra preferata pe fundal, si la fiecare poza scrii cate un mesaj din suflet.( e mult de munca la asa ceva ca am facut si eu). Daca vede video-ul cu toate amintirile frumoase isi va aminti de ce te iubeste si de ce a stat 5 ani langa tine. Bafta!
Mereu eu am fost eu cea care îi făcea surprize sau cină romantică. Chiar odată mi-a zis că ar trebui să nu mă îmbrac mereu așa sexy prin casă, să ascund această latură. Asta ce o mai fi însemnând? Noi stăm împreună de aproape 2 ani și până acum câteva luni totul a mers bine, dar intervenise această distanță între noi, cauzată tot din cauza unor certuri. Si cum orgoliul fiecaruia este mare, supararea a tinut putin cam mult.
Ignora-l o perioada.O sa ajunga sa iti cerseasca atentia.
Nu fii tu aia care il forteaza sa ramana in relatie.Lasa-l liber. Distreaza-te si tu cu prietenele.
Ii acorzi prea multa atentie.Tot universul tau se invarte in jurul lui si nu e ok.
misauratcuviata întreabă: