1.Sa stie sa se comporte, sa nu fie nesuferit cu o fata, sa ii vorbeasca frumos 2.Trebuie sa nu o abandoneze la greu sau nu trebuie sa o faca sa planga sau sa sufere din cauza baiatului 3.Trebuie ineaparat sa fie amuzant,sufletist, putin nebun, dar sa stie si ce sa spuna atunci cand esti tristasper ca te-am ajutat asta este parerea mea dar trebuie sa spui si cum esti tu felul tau de fii pentru ca noi degeaba iti spunem cum trebuie sa fie un baiat daca tu esti un alt tip de exemplu timid, nepa sator, sau rapper
Pai pe mine la un baiat ma atrage zambetul, felul sau de a fi frumusetea fizica felul cum se comporta privirea... ceva de genuu
Hmm fizic vorbind?
Iti spun ce cred eu:
Dragut=in primul rand sa fie atent cu o fata, sa nu ii vorbeasca urat, sa se faca placut. Sa arate si bine totusi, sa fie ingrijit.
2 Sa aiba simtul umorului, sa aiba privirea aia (nushtiu sa explic ) si normal fizicul, sa fim seriosi prima data ce observi? Ok dincolo e ceva dar pana acolo...
3 Sa fie natural, si sa ne iubeasca(oricare vrea asta)
In orice caz fiecare are atuul sau, si fiecare are ceva aparte, plus ca toti sunt diferiti,
Pentru fiecare exista cineva.
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Apreciez ca ati incercat sa raspundeti cat mai sincer si chiar cred ca pe viitor ma vor ajuta foarte mult.
1)Un baiat este dragut, cand stie sa iti vorbeasca, sa iti acorde atentie, sa nu te jicneasca...
2) Pe mine nu ma atrage in special fizicul, ci mai mlt sufletul, inima, felul in care gandeste.
3) Lucrurile care nu ar trebui sa lipseasca sunt : seriozitatea, increderea, respectul, dragostea.
anonim_4396 întreabă:
Victoria18 întreabă:
Lolkkk întreabă: