anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am decis sa postez aceasta povestioara din dorinta de a avea o idee despre cata inconstienta poate exista... E ceva ce mi s-a intamplat azi cand am venit de la scoala si credeti-ma ca m-a socat, intr-atat incat si acum imi tremura mainile.Totul incepe cand am iesit de la ultima ora de la geografie si am iesit din scoala.Scoala are in gard de ciment, greu si nu prea usor de doborat. O tampita, caci nu-i pot spune altfel, se indrepta pe un ATV, cu 2 copilasi in fata(se pare ca era fratii ei mai mici) spre magazinul de langa scoala.Nu eram atenta la o soferita de ATV de 13 ani si vorbeam cu fetele.Am auzit o bufnitura puternica si din instinct am intors caput.Acea fata, clasa a saptea, nu a patit absolut nimic, insa copilul cel mai mic, de vreo 3 anisori, s-a ridicat in picioare, speriat, si a pus mana la frunte si a observat ca fata lui era plina de sange. S-a intors si s-a uitat inspre noi si credeti-ma ca n-o sa uit niciodata privirea lui, o privire parca asa de nevinovata, el era cu mainile insangerate. M-am uitat la fata aceea si am inceput sa tip la ea sa-l duca la dispensar(cel mai apropiat loc), iar ea radea.Ma intreb oare cata inconstienta zace in ea, dar si in parintii ei, care lasa o fatfa de 13 ani pe ATV cu 2 frati mai mici de 6 ani? Incredibil...

Răspuns Câştigător
| midnight_2375 a răspuns:

Parintii sunt de vina.sa lasi pe mana unei fete de 13 ani un ATV, astea sunt fite, nu putea sa mearga pe jos pana la magazin oh go on
Cat de nepasator sa fi sa razi si de copilul ala care sangera din cauza inconstientei taleoh go on wof.

6 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Da ai dreptate incredibil. din pacate asta-i realiatatea.mai mult e vina parintilor. dar cand ma gandesc la copilul acela. si fata care radea sad crying de necrezut.

| AnonimaDoarTaci a răspuns:

Wow...asta da soc...
ce tamapita... lol...

| AldanaBlue a răspuns:

Incredibil, asa e. Parca toate au luat-o razna. Zilnic se intampla cate ceva ce ne socheaza. Nu stiu incotro ne vom indrepta daca continuam asa. Pe unii parinti i-as strange de gat.
Nu iubesc America, dar din anumite puncte de vedere ii apreciez. Pentru Asistenta Sociala, pentru faptul ca fac ceva pentru copii, pentru femeile maltratate etc. - pentru societate.

| andrutski a răspuns:

Si la mine in cartier este o fata de 12 ani, toata ziua se plimba cu ATV-ul. Ba cu fratii mai mici, ba singura. Mereu o vad gonind cu atv-ul pe strazi, mai ceva ca o masina. probabil nici cand va avea un accident nu se va linisti. Asa sunt copiii rasfatati cu parinti care nu au ce face cu banii happy iar mami si tati le cumpara tot ce cere puiutul lor oh go on

Iar cazul povestit de tine e alta dovada ca parintii nu se gandesc deloc inainte sa le puna in brate asemenea " jucarii ". rolling eyes

| ZuZuAleX a răspuns:

Cata inconstienta! Doamne! PAi daca radea inseamna ca a mai facut ceva de genu!

| rhytmiser a răspuns:

Incredibil ca ai 14 ani si ai ramas traumatizata, saraca de tine...esti slaba de inger! vezi sa nu faci infarct! ha