| anonimaa a întrebat:

Buna tuturor.
am facut cam 8 ani de gimnastica si dansuri si am cat de cat muschi la picioare. muschi care se vad doar daca incordez piciorul. gimnastica[ de fapt acolo se faceau muschi ca lumea] am facut cam 1 an in rest dansuri unde nu prea vad ca mi.ar fi crescut.
am picioarele lungi si sunbiti si nu. mi plac
am pus putina celulita si ma cam enerveaza dar nu asta conteaza. ideea e ca eu cam cu 2 luni inainte sa se termine scoala m.am trezit ca vine vara si eu nu pot purta pantaloni scurti fiindca am picioarele prea subtiri.
nu am nevoie sa-mi spuneti ca ar trebui sa ma accept asa sau ca mai bine ca am picioarele subtiri decat sa le am groase chatterbox nu ma intereseaza
as vrea sa raspundeti la aceasta intrebare decat daca voi ati incercat ceva, a mers si acum aveti picioarele mai groase [muschiuloase]
o sa plec in concediu peste 2 saptamani, nu mai am ce sa fac dar as vrea ca vara viitoare sa port pantaloni scurti si sa am niste super picioare.
defectul ca sa zic asa, e ca obosesc repede.nu pot alerga nici 5 minute si ma ingrijoreaza dar ma rog...
va rog daca stiti ceva care sa mearga sau ceva...HELP sau lasati un msg pe privat cu id vostru fiindca vreau cat mai multe detalii.
p. s: nu vreau programe de antrenament. e plin p google de ele

1 răspuns:
| catty443 a răspuns:

Nici eu nu pot alerga 5 minutelaughing obosesc repede.
dar, nu stiu cati ani ai. dar probabil esti in perioada de crestere, asa ca nu te ingrijora, si eu aveam picioarele subtiri, si acum ma plang ca am picioarele prea marilaughing [ celulitaa :-l ]
lasa ca totu sa decurga de la sine, dar totusi, incearca sa mananci multa paine, si ceva ciocolata.pana la urma o sa ai picioarele mai groase, nu te grabi.
daca vrei sa alergi mai mult si sa nu obosesti, du-te dimieata/seara in parc si alearga. poate o sa te ajute la ceva. bafta happy