| fatacuminte_4674 a întrebat:

Buna tuturor. am intalnit un baiat saptamana trecuta, care arata super bine si am auzit ca ma vine in brasov peste cateva zile (nu stiu ce discuta cu profesorii de la scoala mea). astazi am aflat ca se numeste cozanu ilie, si va rog pe toti daca il cunoasteti sa imi dati ceva detalii despre el. eu sunt mai timida si nu ma pot baga in seama cu el asa deodata dar daca as stii ceva despre el ...mult mai repede m-as putea face prezenta. daca ma ajutati va garantez funda si voturi la toti.multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| xyz321 a răspuns:

Buna timido, eu sunt cozanu ilie si de fapt tipul care e fost la scoala ta nu este ilie ci este un amic al meu pe care l-am rugat sa stranga informatii privind situatia scolara a elevilor, deoarece tot mai multi se lasa de scoala ceea ce este un lucru ingrozitor. cozanu ilie este si numele site-ului unde vor fi publicate anumite informatii privind invatamantul din Romania. iti trimit un mesaj cu numele si numarul de telefon al prietenului meu si binenteles ca voi pune si o *** buna daca tot zici ca 'arata super bine'.

3 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

mai bine ai scapa de timiditate, deoarece, tu trebuie sa *daca va potriviti, lol* ai o relatie cu el si tot tu trebuie sa-l cunosti, nu noi
da, nu-am auzit de el in viata mea

| coxx a răspuns:

Pai. pai sa stie ca sunt destule persoane cu acest nume laughing
nici nu stim din ce jud este. numai de tine stim ca esti din brasov
nu am cum sa te ajut, nici daca as vrea
sau as putea spunde despre aceasta pers cate ceva si sa nu fie el laughing