| AndreiutzaDeiutza a întrebat:

Buna tuturor.Am luat ulei de ricin pentru cresterea parului dar e la sticla.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Bună.
Se aplică la rădăcină şi la vârfuri(dacă le ai deteriorate sau despicate) cu câteva ore înainte de a te spăla pe cap, de preferat 3-4 ore. Pentru rezultate mai bune,foloseşte uleiul de ricin în combinaţie cu două gălbenuşuri de ou,zeama de la o lămâie,vitamina A, E. Ai grijă, uleiul de ricin închide culoarea părului.
Baftă şi numai bine!

6 răspunsuri:
| MyFirstLove a răspuns:

Hei. Si eu am incercat e foarte bun. Poti sa-l amesteci cu un galbenus de ou si cu miere si il aplici pe par happy

| Andreea028131 a răspuns:

Iti pui pe degete si masezi radacina cu buricele degetelor(inmuiate in ulei). Iar apoi mai stai un pic inainte sa te speli.

| MilyHarunto a răspuns:

Tratament simplu cu ulei de ricin - Datorita ingredientelor sale acest ulei stimuleaza regenerarea si cresterea parului, precum si fortificarea firului de par. Se recomanda masarea parului in fiecare seara, timp de 5-10 minute, apoi clatirea parului cu putin sampon si apa din abundenta.
1. Masca cu ulei de ricin

Se recomanda amestecul intr-un recipient a 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de miere de albine si 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine si se aplica pe par masand la radacina timp de 5 minute. Apoi masca se lasa in continuare sa actioneze jumatate de ora. Se recomanda acest tratament de 4 ori pe saptamana.

| SheCanFlyy a răspuns:

Buna.Pai iei niste dichete demachiante sau niste vata si torni pe ele ulei, si apoi tamponezi pe scalp.Astepti(depinde cum scrie pe sticluta, eu am asteptat cam 2 ore sa isi faca efectul) si apoi te speli pe cap.

| AnnaS98 a răspuns:

Il pui pe parul uscat, il legi in coada si astepti minim o ora. apoi spala-te bine, samponand de vreo 2-3 ori si masand bine. clatestete si usuca-ti parul. fa asta zilnic. eu am incercat si mi-a crescut cam 1, 5 cm pe saptamana. incearca mai mult timp daca vrei rezultate vizibile cu ochiul liber.winking bafta! funda?

| AndreiutzaDeiutza explică:

Multumesc mult mi-am facut o masca cu un galbenus si miere dar e tare lipicios e bine sa fie asa?