Cu toate că sunt fată, ți-aș putea răspunde! În primul rând, trebuie să-ți faci curaj și să intri în vorbă cu el. Scapi niște cărți când e el în preajmă ți vezi dacă te va ajuta să le ei sau cel puțin îți va da o atenție specială. Un alt element important în cunoașterea unui băiat reprezintă prietenii comuni. Ei vă ajută să faceți cunoștință și să vă apropiați unul de celălalt. Fă rost de adresa lui de mess și vorbiți. Însă ai grijă să nu te bagi prea mult în seamă și să fii plictisitoare! Dar nici să pari „crazy" și să te dai în spectacol. Fii tu însăți! Acel băiat trebuie să cunoască adevărata față a ta, nu persoana pe care o imiți!
Deci să revenim la prietenii comuni: încercați să vă întâlniți cu toții într-o anumită înprejurare și sigur între voi doi se va lega ceva!
Trecem la planul B (partea a 2-a!). Dacă s-a legat ceva între voi, poartă-te cu el frumos și politicos. Zâmbește-i des și fii acolo unde este și el. Dacă are nevoie de ajutor, ajută-l.
Dar nu uita de aspect! Băiatul vrea să aibă lângă el o fată frumoasă, nu o mumie egipteană! Ai grijă să te îmbraci cât mai la modă, eventual află care îi sunt gusturi-le și fă-i pe plac!
Succes, să-mi trimiți un mesaj și să-mi spui cum a mers planul! Această tehnică am folosit-o și eu și a funcționat! Pupici, pa
Eu zic ca ar trebui sa-i zici tu. Daca afla de la altcineva poate sa creada ca nu esti curajoasa sau ca e doar o gluma.
Baniuesc ca esti mica la varsta. Si tu si el. Caz in care sunteti necopti la minte pentru. asa ceva. Mai ales baiatul, care daca e adolescent, 100% nu ar urmari decat sexul si nimic mai mult. Chiar daca el incearca sa te asigure ca nu e asa...
anonim_4396 întreabă: