| PutinAjutor7 a întrebat:

Buna tuturor
Am mers la o cabana cu prietenii iubitei mele si pot sa zic ca a fost un dezastru total multi oameni care voiau sa plece inca de a doua zi inclusiv eu, un scandal intre baieti multe drame tampite. Eu nu ii cunoscusem pe ei inainte si pot sa zic ca nici nu mai vreau sa ii mai vad vreodata. Unul dintre ei o tragea constant pe prietena mea in camera sa stea de vorba cu el ca era "suparat" si la inceput nu am avut nimic impotriva am zis ok or fi ei buni prieteni dar apoi tipul a venit la mine fara sa ii zic absolut nimic sau sa ma plang de ceva sa-si ceara scuze si sa-mi explice el ca sunt prieteni buni si iubita mea e un stalp pentru el etc. I-am zis sa se calmeze ca nu am absolut nimic si totusi a tinut sa mai vina odata. Infine nu imi plac deloc oamenii si cu toate ca chiar am incercat sa ma simt bine si distrez cu ei nu ai nicio sansa. Ba chiar as vrea ca si ea sa se departeze usor de ei chiar daca asta suna absurd pentru ca pur si simplu nu au umor nu mi se par inteligenti si au toate glumele proaste pe care le auzi in orice sat ai merge. Ce parere aveti e ok sa ii propun sa o lase mai usor cu ei inclusiv cu tipul ala care se tot tine dupa ea si face tot felul de drame sau poate exagerez eu putin?

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ar fi bine sa o lasi pe ea sa isi dea seama cu ce fel de persoane are de-a face.

| SilentRain a răspuns:

Nu prea cred că e OK sa ii impui unii om ce să facă /alegă
Sunt prietenii eii, asta însemna că îi place așa
Din moment ce primești atențe, afecțiune și nu te neglijează iubita ta nu ar trebui sa fi gelos sau ceva ...eh daca comportamentul ei îți dă de gândit e alta poveste și ar trebui să discuți cu ea serios despre ce simț ce gândești

| Crescent a răspuns:

Problema pe care o ai tu e ca esti putin gelos. Ar trebui sa mai astepti putin si daca baiatul ala pare ca se tine dupa ea, atunci sa ii spui cateva lucruri. Daca o faci dinainte s-ar putea sa se supere pe tine si sa spuna ca nu ai incredere in ea.

| flaviusvampirdeiasi a răspuns:

Te insala cumetre. Eu zic sa ai grija mare cu ea incearca sa o dezlipesti usor de prietenii ei sa o faci sa realizeze ca nu e ce trebuie daca asta crezi tu de cuviinta. Dar as grija sa o faci usor sa nu se prinda si sa se supere ca atunci ai belito. Sper sa reusesti si sa fie bine pup